En çok tercih edilen selfie güzellik uygulamaları - Haberler - indir.com

En çok tercih edilen selfie güzellik uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-10 11:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu tahmin edeceğiniz üzere Instagram. Instagram'ın en büyük özelliği ile takipçilerinizin dikkatini çekecek içerikler paylaşmanıza izin veriyor olmasıdır. Bu içerikler arasında ise en önemlisi elbette ki fotoğraflardır. Instagram öz çekimlerinizin kusursuz görünmesi için tercih edeceğiniz fotoğraf uygulamaları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Instagram üzerinden fotoğraf çekerken kullanılan filtreler de uygulamanın en dikkat çeken özellikleri arsında yer alıyor. Selfie çekerken tercih edeceğiniz en iyi mobil uygulamalar hakkında bilgi edinmek için sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. Aşağıdaki fotoğraf uygulamaları tercih edeceğiniz uygulamaların en iyileridir. 

Instagram selfie güzellik uygulamaları

Beauty Plus

İndirme sayısı 100 milyon+ rakamına ulaşan Beauty Plus uygulamasının puanı 4,5 yıldız şeklinde belirlendi. Çinli geliştirici şirketi Meitu tarafından geliştirilen Beauty Plus mobil uygulaması selfie uygulamaları arasında en popüler yere sahiptir. Uygulamanın en önemli özelliklerinden biri profesyonel olmasanız bile uygulamanın sunduğu özelliklerden kusursuz bir şekilde faydalanacak olmanızdır. Bunun yanı sıra aynı zamanda akıllı cihazınızda artırılmış gerçeklik özelliği mevcutsa uygulamanın filtrelerinden daha verimli bir şekilde faydalanabilirsiniz. 

B612

İndirme sayısı 500 milyon+ olan B612 adlı fotoğraf uygulamasının puanı 4,4 şeklinde belirlendi. Gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan B612 mobil uygulaması ile Instagram'a eşsiz selfieler yükleyecek ve sonrasında çok daha verimli sonuçlar elde edeceksiniz. Üstteki uygulamadan sonra gelen en popüler mobil uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan B612, 1.5000'den fazla stickere sahiptir. Uygulamada yer alan stickerlar yüz şeklinizi otomatik olarak algılar ve farklı bir görünüm elde etmenizi sağlar. 

Sweet Selfie

İndirme sayısı 100 milyon+ şeklinde belirlenen Sweet Selfie mobil uygulaması ile adından da anlayacağınız üzere kaliteli selfieler çekecek ve sosyal medyanıza yükleyeceksiniz. 40'dan fazla ülke de en çok indirilen uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan Sweet Selfie mobil uygulaması birbirinden farklı özellikler ile kullanıcıların beklentilerini karşılıyor ve aynı zamanda eşsiz içerikler üretmenizi sağlıyor. Uygulama sayesinde dişlerinizi beyazlatacak, sivilceleri ortadan kaldıracak, cildinizi pürüzsüz yapacak ve bununla beraber eşsiz içerikler üreteceksiniz. 

Pixl

İndirme sayısı 500 bin+ şeklinde belirlenen Pixl mobil uygulaması da kaliteli selfieler çekmeniz konusunda size yardımcı olacak seçenekler sunuyor. Fotoğrafınızda gözüken kusurları ortadan kaldırmak adına başarılı seçenekler üzerine kurulan Pixl mobil uygulaması akıllı cihazınızda eşsiz içerikler sunacak. Her an her yerde kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz Pixl uygulaması sayesinde sivilceleri kalırabilir, dişinizi beyazlatabilir, göz renginizi değiştirebilir, kırmızı göz bebeği sorunundan kurtulabilir veya göz altı torbalarını tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. 

FaceApp

FaceApp mobil uygulamasının indirme sayısı 100 milyon+ şeklinde belirlendi. En az diğerleri kadar popüler olan FaceApp mobil uygulaması ile de eşsiz selfieler çekecek ve sosyal medyanızın sizi yansıtmasını sağlayacaksınız. FaceApp mobil uygulaması sayesinde kendinizi yaşlı görmek isterseniz bunu sağlayabilir genç görmek isterseniz de genç halinize dönebilirsiniz. Başarılı değişiklikler yaparak gelişim sağlayacağınız FaceApp mobil uygulaması ile akıllı cihazınızı fotoğraf konusunda daha verimli hale getireceksiniz. 





PAYLAŞ