En çok tercih edilen mobil uygulamalar - Haberler - indir.com

En çok tercih edilen mobil uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-26 19:32:49
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Akıllı telefon mağazalarında bulabileceğiniz mobil uygulamalar, günümüzde her anlamda kullanıcılara kolaylık tanıyor. Birçok alanda uygulamanın barındığı mağazalarda, bazı uygulamalar kullanıcıların daha çok ilgisini çekebiliyor. Aynı zamanda keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak birçok mobil oyunu da telefonunuza indirebilirsiniz. Bu uygulamalar ve oyunlar arasında en çok tercih edilenlere bakarsak, şöyle bir liste oluşuyor;

Subway Surfers

2012 yılında çıkmış olmasına karşın, hala milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Subway Surfers, Google Play Store üzeride 1 milyarı geçkin indirilmeye sahip.

Android için Subway Surfers indir

iOS için Subway Surfers indir

Windows Phone için Subway Surfers indir

Datally

Cihazınızda, mobil internetinizi çok fazla harcayan uygulamalar varsa, Datally uygulaması bu durumu kontrol altına alabiliyor.

Android için Datally indir

Portra

Resim sanatını sevenlerin oldukça ilgi duyabileceği uygulamalarda biri olan Portra, yağlı boya ve ayrıntılı çizim yapılmasını sağlıyor. Bununla beraber, 19 farklı filtre seçeneği de sunuyor.

Andorid için;

iOS için;

Facebook Bonfire

Bir tür video chat uygulaması olan Facebook Bonfire, hem yeni arkadaşlar edinmenizi hem de kendi arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmenize olanak tanıyor.

Android için;

iOS için;

The Walk

The Walk, son zamanlarda artan yürüyüş programlarından bir tanesi. Kullanıcıların ilk tercihlerinden olan The Walk, size belli bir yürüme mesafesi belirliyor ve bunu günlük olarak yürümenizi istiyor. Uygulama İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandı ve ücretsiz sunuluyor.

Android için; http://the-walk-fitness-tracker-game.indir.com/android

iOS için;

Truecaller

Cihazınıza bilinmeyen bir numaradan çağrı alıyorsanız ve kimin olduğunu merak ediyorsanız, Truecaller size bu konuda yardım sağlayabiliyor. Bununla beraber, SMS gelmesini istemediğiniz numaraları da egelleyebiliyorsunuz.

Android için; http://truecaller-arayan-kimligi.indir.com/android

iOS için; http://truecaller-arayan-kimligi.indir.com/iphone

Windows Phone için; http://truecaller.indir.com/windowsphone

Youtube Go

Youtube Go, kullanıcılara veri miktarları az olsa da ya da yavaş bağlantıları olduğunda bile, içeriklerini sorun yaşamadan izlemelerini sağlıyor.

Android için; http://youtube-go.indir.com/android 





PAYLAŞ