En çok tercih edilen kripto para oyunları - Haberler - indir.com

En çok tercih edilen kripto para oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 23:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Kripto paralar, blok zincir teknolojisi ve NFT'ler yaygınlaşmaya başladığında bununla beraber kripto para bağlantılı oyunların da popülerliği artış gösterdi. Bu sayede bir çok gaming token'ından da yüksek meblağlar elde edebiliyor. Üstelik bazı oyunlara dahil oldukça oyuncular kripto para şeklinde ödüller kazanabilir. Bu durum da pek çok oyuncunun dikkatini çekerek eğlenceli kripto para oyunları oynamak için arayış başlatılıyor. 

Axie Infinity – AXS

Mastercard kripto kart için çalışmalara başladı!Mastercard kripto kart için çalışmalara başladı!

Kripto parası AXS'nin Temmuz ayında yaşadığı bu artışın da etkisi ile beraber oyuncu sayısı çok hızlı bir şekilde artış göstererek rakiplerini geride bırakan Axie Infinity, Pokemon’dan ilham alınarak geliştirilen eğlenceli bir oyundur. Oyunda diğer oyuncular ile savaş içerisine girerek günlük verilen görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Bunun yanı sıra ister sıfırdan büyüme sağlayarak isterseniz de oyunun sunduğu marketten Ethereum ile yeni Axie’ler satın alarak ekiplerinizi büyütmeye yönelik hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda oyuncular, geliştirdikleri Axie'leri nadir oluşlarına göre 350 dolardan başlayarak fiyatlarla oyun içi marketlerde satış yapabilirler. 

Decentraland – MANA

2020 yılında sunulan ve oldukça beğeni kazanan kripto odaklı oyunlar arasında zirveye oynanan oyunlar arasında Decentraland da yer alıyor. Ethereum altyapısını kullanan Decentraland, oyuncuların istedikleri gibi keşifler yapıp diğer oyuncular ile beraber etkileşim içine girdikleri merkeziyetsiz ve özgürlükçü 3 boyutlu bir dünya sunuluyor. Bu özelliği ile önemli bir potansiyele sahip olan bu heyecan verici oyunda, geliştiricileri de oyun içerisinde kendilerinin olan bir kara parçası satın alarak geliştirmiş oldukları oyunları Decentraland dünyasında diğer oyunculara sunabilirler. Oyun kendi içerisinde ise MANA ismine sahip olan kripto para kullanılıyor. Merkeziyetsiz oluşu ile ön plana çıkan Decentraland, gelişmeye ve bünyesine farklı oyuncular katmaya devam ediyor.

The Sandbox – SAND

The Sandbox, aslında 2012 yılında sunulan bir mobil oyun olsa da son aylar içerisinde atmış olduğu adımlar ile beraber kripto para oyunlar arasında sağlam bir giriş yapmış bir oyun haline geldi. Oyunun 2021 yılında sunulacak olan yeni versiyonu ile blok zinciri üzerinde çalışmalar yapan 3 boyutlu bir oyun olarak sunulacak. Piksel tabanlı grafiklere sahip olan The Sandbox, oyunculara istedikleri gibi tasarlayıp, geliştirecekleri bir alan sunuyor. Fakat ek olarak kullanılan blok zinciri teknolojisi ile oyunculara geliştirdikleri kara parçalarını ve ürünleri SAND adına sahip olan kripto para ile beraber satın alma ve satma imkanı sunuluyor. Şu an için başlanacak olan Alpha testleri için satılan NFT varlıkları ve kara parçaları ile oldukça yüksek miktarlar kazanan oyun, The Walking Dead gibi markalar ile Square Enix ve Gemini gibi önemli rakipleri sayesinde kripto para oyunları arasında yer alan en önemli oyunlardan biri oldu. 

My Neighbor Alice – ALICE

Alım satımlar için kripto para kullanılan ALICE'nin listelendiği ilk günde yaratmış olduğu sansasyonel sebebiyle oldukça büyük beklentiler oluşturan My Neigbor Alice şu an sunulmamış olsa da sadece ilk ALICE yatırımcılarına Ocak 2021 tarihinde erken erişim testlerine katılma imkanı sağlanacak. My Neigbor Alice de diğer rakipleri Decentraland ve The Sandbox’a benzer bir şekilde oyuncuların çeşitli adalar satın alarak istedikleri şekilde inşa etme ve geliştirme sağlanıyor. My Neighbor Alice, 2022’nin İlkbahar’ında çıkış yapmaya hazırlanıyor.


Elon Musk ABD'deki kripto para vergilenmesi hakkında konuştuElon Musk ABD'deki kripto para vergilenmesi hakkında konuştu
Kripto Paraların Piyasa Değeri 1,9 Trilyon Dolarla Rekora GidiyorKripto Paraların Piyasa Değeri 1,9 Trilyon Dolarla Rekora Gidiyor
Facebook’un kripto cüzdanı yakında çıkıyorFacebook’un kripto cüzdanı yakında çıkıyor

PAYLAŞ