En çok takipçiye sahip TikTok hesapları - Haberler - indir.com

En çok takipçiye sahip TikTok hesapları

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-18 22:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Bir süredir ABD ile yaşadığı olaylar sebebi ile karşımıza çıkan TikTok, dünya çapında milyonlarca kullanıcıya hitap eden sosyal medya platformlarından birisi. Platform normal kullanıcıların yanı sıra fenomenlere de ev sahipliği yapıyor. TikTok'ta en fazla takipçiye sahip 10 Tiktoker'a detaylarıyla birlikte listemizde yer verdik.

TikTok, bütün dünyada ün salmış bir sosyal medya platformu. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar, çekmiş oldukları videolar ile izleyenlere keyifli anlar yaşatarak yeteneklerini sunuyor. En dikkat çekici ve eğlenceli videoları yayınlayanlar ise, birer fenomene dönüşüyor.

Twitch rakibi Facebook Gaming müzik şirketleriyle masaya oturduTwitch rakibi Facebook Gaming müzik şirketleriyle masaya oturdu

Milyonlarca takipçisi bulunan Tiktoker, yani TikTok fenomenleri, ünlü olmakla kalmayarak bir de bu işten güzel para kazanıyorlar. Kaliteye gerçekten önem veren, TikTok takipçi hilesi gibi kolay yollardan değil de emekleri ile dünya çapında ünlü olmuş en çok takipçiye sahip 10 Tiktoker’ı sizler için listeledik.

En çok takipçiye sahip TikTok hesapları

  1. Charli D’amelio - 87 milyon
  2. Addison Rae - 60 milyon
  3. Zach King - 50 milyon
  4. Loren Gray - 47 milyon
  5. TikTok - 47 milyon
  6. Spencer X - 44 milyon
  7. Riyaz - 43 milyon
  8. Michael Le - 39 milyon
  9. Dixie D'Amelio - 38 milyon
  10. Will Smith - 37 milyon

10. Will Smith

  • Takipçi sayısı: 37 milyon
  • Beğeni sayısı: 180 milyon

Listemize sinema dünyasından görmeye alışkın olduğumuz ünlü Hollywood yıldızı Will Smith ile başlıyoruz. Aktörlük konusunda zaten son derece başarılı olan Will Smith, hayranlarını TikTok üzerinden güldürmeye devam ediyor.

9.Dixie D'Amelio

  • Takipçi sayısı: 38 milyon
  • Beğeni sayısı: 1 milyar

Dixie D’amelio, bir TikTok yıldızı olmasına ek olarak aynı zamanda YouTube’da eserlerini yayınlayarak sevenlerinin beğenisine sunan bir şarkıcı. 2020 yılında YouTube’da Attaway General adlı bir seride yer alan Dixie, TikTok üzerinden komik ve eğlenceli videolar yayınlamaya devam ediyor.

8.Michael Le

  • Takipçi sayısı: 39 milyon
  • Beğeni sayısı: 1 milyar

JustMaiko adı ile de tanıdığımız Michael Le, Floridalı bir dansçı, koreograf ve sosyal medya fenomeni. Michael, TikTok 2016 yılında Musical.ly olarak bilinirken kendi danslarını sergilediği videoları paylaşmaya başladı ve o günden beri sosyal medyanın birçok platformlarında yoğun ilgi görmeye başladı.

7.Riyaz

  • Takipçi sayısı: 43 milyon
  • Beğeni sayısı: 2 milyar

Riyaz Aly, Hindistan’da  son derece popüler bir sosyal medya fenomeni. TikTok sayfasında yayınladığı videolar ile son derece ilgi çeken Riyaz profilinde çeşitli videolara yer veriyor. Riyaz, TikTok fenomeni olmasının yanı sıra kendi ülkesinde aktörlük ve modellik de yapıyor.

6.Spencer X

  • Takipçi sayısı: 44 milyon
  • Beğeni sayısı: 1 milyar

Spencer X, 44 milyon takipçisine TikTok videoları çeken ünlü bir beatbox sanatçısı. New York’ta doğup büyüyen artist, zaman içerisinde çıkarmış olduğu şarkılar ile ün yapmış ve Alicia Keys, Marshmallow, Sean Kingston gibi ünlü isimler ile ortak eserlere imza atmış.

5.TikTok

  • Takipçi sayısı: 47 milyon
  • Beğeni sayısı: 238 milyon

TikTok’ın kendi hesabı, en çok takipçiye sahip TikTok hesaplarında altıncı sırada geliyor. TikTok, gününüzü güzelleştirin sloganı ile TikTok kullanıcılarının uygulamayı daha profesyonel bir şekilde kullanabilmesi için nasıl yapılır videoları yayınlıyor.

4.Loren Gray

  • Takipçi sayısı: 49 milyon
  • Beğeni sayısı: 3 milyar

TikTok’a 2015 yılında katılan Loren Gray, internet ortamında Loren Gray Beech takma adı ile bilinen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni. Loren, sosyal medya mecralarında adını duyurmaya başladığı andan itibaren hem sesi ile hem de dans videoları ile büyük ilgi görüyor. Loren şu an da TikTok’ta 49, Instagram’da ise 20 milyon takipçiye sahip.

3.Zach King 

  • Takipçi sayısı: 50 milyon
  • Beğeni sayısı: 570 milyon

Asıl adıyla Zachary Michael King olan Zach, Amerika’lı bir Tiktoker ve film yapımcısı. Eskiden TikTok benzeri bir sosyal medya platformu olan Vine’da da son derece ünlü olan Zach King, 1990 doğumlu ve kökeni hem Çin’e hem de Avusturalya’ya dayanıyor.

2.Addison Rae

  • Takipçi sayısı: 60 milyon
  • Beğeni sayısı: 4 milyar

Asıl adı ile Addison Rae Easterling, Amerikalı bir TikToker ve bir dansçı. Henüz 2000 yılında doğmuş olmasına rağmen sosyal medyada bir hayli başarılı işlere imza atan Addison Rae, Forbes dergisi tarafından 2020 yılında TikTok’tan en çok gelir elde eden isim olarak seçildi.

1.Charli D’Amelio

  • Takipçi sayısı: 87 milyon
  • Beğeni sayısı: 7 milyar

Ve listenin 1 numaralı ismi Charli D’amelio, henüz 16 yaşında ve takipçi sayısı yine bir hayli yüksek olan Dixie D’Amelio’nun kız kardeşi. Ünlü bir TikToker ver dansçı olan Charli, New York Times tarafından TikTok’un hükümdar kraliçesi olarak adlandırılıyor.


İlgili uygulamalar
TikTok, satış yasağını aşmak için veri merkezini taşıyabilirTikTok, satış yasağını aşmak için veri merkezini taşıyabilir

PAYLAŞ