En çok satılan telefonlar 2019 - Haberler - indir.com

En çok satılan telefonlar 2019

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-14 08:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Donanımsal özellikleri, tasarımsal özellikleri ve kullanıcıların beklentilerini karşılama özellikleri arttıkça akıllı cep telefonların fiyatları da artmaya başlıyor. Tüketiciler bu sebeple artı çok daha uygun fiyatlı akıllı cihazlar satın almaya özeniyor. Özellikle de ülkemizde son yıllarda tüketici sadece uygun fiyatlı cep telefonlarına yöneliyor. Sizde donanımsal özellikleri kuvvetli fakat fiyatı ile de el yakmayan bir cep telefonu satın almak isterseniz yazımızda yer vereceğimiz listeden faydalanabilirsiniz. En güncel ve uygun fiyatlı cep telefonlarına göz atın. 

Samsung Galaxy A50

Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Samsung Galaxy A50'nin ön kısmında 32MP selfie kamerası bulunan 6.4 inç FHD+ Infinity-U Super AMOLED ekran yer alıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda 64GB / 128GB depolama alanıyla eşleştirilmiş 4GB RAM'i ile 10nm üretim sürecine dayanan sekiz çekirdekli bir Exynos 9611 SoC özellikleri de cihaza eklenmiş durumdadır. 48MP birincil sensörü, 5MP derinlik sensörü ve 8MP ultra geniş açılı lensi ile  adeta şov yapan Samsung Galaxy A50 adlı akıllı cep telefonu 4000 mAh pil kapasitesi ile de kullanıcıları memnun edecek gibi gözüküyor. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanan bu kaliteli telefon fiyatı ile de memnun ediyor. 

Xiaomi Mi 9T

Son zamanların en popüler akıllı cep telefonu üreticileri arasında yer alan Xiaomi, ürettiği akıllı cep telefonları ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Xiaomi Mi 9T, Pro'nun hemen altında yer alan cihazdır. Cihazın diğer akıllı cep telefonlarından en büyük farkı açılır kamera modüne sahip olmasıdır. Bu kamera sistemi sayesinde cihaz çentiksiz bir ekran özelliği sunuyor. Tüm bu üst düzey özelliklere rağmen oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip olan Xiaomi Mi 9T, Al destekli 48MP üçlü arka kamerası ve 18W hızlı şarj desteği ile profesyonel düzeyde bir kullanım sunuyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda 40000 mAh pil gücüne de sahip olan Xiaomi Mi 9T oldukça başarılı bir cihaz. 

Redmi Note 7 Pro

Xiaomi'nin alt markası olarak adını duyuran Redmi'nin en çok satışı yapılan Redmi Note 7 Pro, gelişmiş düzeyde özellikleri ile adeta eşsiz bir cihaz. Cihazın arka kısmında 48 MP ana kamera sensörü bulunurken cihaz Gorilla Glass 5 korumasına sahiptir. Gradyan renkli tasarımı, P2i su koruması, nano kaplama ve Quick Charge 4.0 destekli kapasitif pil özellikleri ile kullanıcıların kullanımlarını geliştiren bu akıllı cihaz fiyat etiketi ile de dikkatleri üzerine topluyor.

Samsung Galaxy M40

Güney Koreli teknoloji devi akıllı son zamanlarda ürettiği akıllı cihazlar ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Şöyle ki Samsung Galaxy M40, Galaxy M serisinin en yeni modellerinden biridir. Adeta ekran gövde oranı ile eşsiz bir görünüme sahip olan Samsung Galaxy M40, %91.8 ekran / gövde oranına sahip bir Infinity-O ekran ile karşımıza çıkıyor. Cihazın arka kısmında üçlü bir kamera sistemi yer alırken aynı zamanda cihaz hızlı şarj desteğine de sahiptir. Cihaz fiyat grubuna göre en cihazlardan. 


Xiaomi Mi 9T ve Xiaomi Mi 9T Pro karşılaştırması!Xiaomi Mi 9T ve Xiaomi Mi 9T Pro karşılaştırması!
Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?

PAYLAŞ