En çok satan telefon hangisi? iPhone XS mi iPhone XR mi? - Haberler - indir.com

En çok satan telefon hangisi? iPhone XS mi iPhone XR mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-18 23:01:03
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın 2018'in Eylül ayında dünyaya duyurduğu ve Türkiye dahil olmak üzere pek çok ülkede satışta olan iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR, birbirinden farklı ekran büyüklükleri ve benzer birçok özelliği ile pek çok alıcısını bekliyor. Peki sizce en çok Apple'ın hangi telefon modeli satıyor? Sizce iPhone XS mi yoksa iPhone XR mi?

Türkiye'de sahip olduğu yüksek fiyatları ile cepleri çok fazla yakan iPhone modellerinden bir tanesi olan iPhone XR. Diğer akıllı telefonlar ile kıyaslandığı zaman cihazın çok pahalı bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye'de sahip olduğu satış fiyatı 7 bin 399 Türk Lira'dan başlayan cihazın aksine iPhone XS'in fiyat etiketi 9 bin 899 Türk Lirası. Peki sizce bu cihazlardan hangisi diğerine göre daha fazla satıyor? Apple'ın satış rakamlarına baktığımız zaman iPhone XR satışlarının tam bir  şekilde iPhone XS'in önünde olduğunu gözlemliyoruz. Bu da demek oluyor ki Apple'ın en çok satan yeni iPhone serisi, tek kamera özelliğini bulunduran iPhone XR. Peki diğer seri olan iPhone XS ne durumda? 

Apple iPhone'leri satılmıyor. Üretim %10 düştüApple iPhone'leri satılmıyor. Üretim %10 düştü

Apple akıllı saat pazarını kaybedebilir

iPhone 8'in satışları çok fazla

Öte yandan baktığımız zaman iPhone 8 Plus ve iPhone X satışları hiçte umulduğu gibi gitmiyor. Bu cihazların satışı beklenilenin çok fazla altında. iPhone 8'e baktığımız zaman ise satışların halen yüksek hacimli olduğunu görüyoruz. 


iPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride BıraktıiPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride Bıraktı
Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı!Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı!

PAYLAŞ