En çok satan Android telefon belli oldu, çok şaşıracaksınız - Haberler - indir.com

En çok satan Android telefon belli oldu, çok şaşıracaksınız

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-27 15:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019 yılını arkada bırakmamıza az bir zaman kala akıllı telefon pazarındaki istatistikler de belli olmaya başladı. 2019’un dördüncü çeyreği henüz son bulmazken üçüncü çeyrekte en fazla satan akıllı telefonlar belli olmuştu. Buna göre Counterpoint araştırma şirketi tarafından yayınlanan rapora göre iPhone XR cihazı, üçüncü çeyrekte en fazla satan akıllı telefon olmuştu. Apple’ın sahip olduğu bu uygun fiyatlı bu iPhone modeli geçtiğimiz yıl piyasaya giriş yapmış ve şuan için 599 dolar fiyat etiketine sahip durumda. Bu durum iPhone’lar arasındaki en fazla satışı ortaya sererken, Android tarafta oldukça merak ediliyor. Peki en çok satan Android akıllı telefon hangisi oldu?

En çok satan Android telefon belli oldu

ASUS, 280 Hz yenileme hızı sunan dünyanın en hızlı oyuncu monitörlerini duyurduASUS, 280 Hz yenileme hızı sunan dünyanın en hızlı oyuncu monitörlerini duyurdu

Apple tarafından iPhone XR modeli sahip olduğu yüksek performans ve uygun fiyatı ile en çok satan akıllı telefon olmuştu. Android tarafında ise en çok satanlar arasında zirvede Samsung’un Galaxy A10 modeli yer aldı. Güney Koreli şirket Samsung’un bu modelini hatırlayacak olursak cihazda 6.2 inç büyüklüğünde IPS 720 x 1520 piksel çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. İşlemci gücü tarafında 14 nm fabrikasyon ile 1.6 Ghz hızında sekiz çekirdekli Exynos 7884 modeli bulunuyor. Depolama alanında 32 GB bellek barındıran modelin 2 GB ve 4 GB RAM seçenekleri bulunuyor.

Giriş ve orta seviye olan Galaxy A10 modeli Temmuz-Eylül döneminde pazarda yüzde 2.6 paya sahip olmayı başardı. Üçüncü sırada ise yine bir Samsung model olan Galaxy A50 modeli yer alıyor.  


Sosyal medyayı en çok kullanan ülke belli olduSosyal medyayı en çok kullanan ülke belli oldu
Google’a 3 yılda kesilen toplam ceza 8 milyar Euro!Google’a 3 yılda kesilen toplam ceza 8 milyar Euro!

PAYLAŞ