En çok oynanan iPhone parti oyunları - Haberler - indir.com

En çok oynanan iPhone parti oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-06 18:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihazınızda oyun oynamaktan keyif alıyorsanız ve özellikle de iPhone akıllı cihazınız parti odaklı oyunlar oynayarak vakit geçirmek isterseniz sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. iOS cihazlarda oynayabileceğiniz en iyi parti oyunlarını derledik. Birbirinden farklı karakter ve birbirinden farklı alanlarda heyecan verici anlar yaşamak için sizde listemizde yer alan oyunlardan birine dahil olabilirsiniz. 

Healds Up

Arkadaşlarınız ile bir araya geldiğinizde toplu bir şekilde eğlenmek için tercih edebileceğiniz en iyi oyunlardan biri olarak karşımıza çıkan Healds Up, iOS platformunda yer alıyor. Healds Up oyununu iOS akıllı cihazınıza indirdiğinizde, cihazınızı alnınıza tutun ve telefonun ekranında birbirinden farklı kategorilerde kelimeler ile karşılaşacaksınız. Arkadaşlarınız ile sürükleyici bir oyun deneyimi yaşamak için sizde Healds Up oyununa sahip olabilirsiniz. Cihazınızın ekranında beliren kelimeyi parti üyelerinin vermiş olduğu ipuçları doğrultusunda bulmaya çalışacaksınız. Doğru tahmin etmeniz halinde yeni bir kart çekmek için telefonunuzun ekranını aşağıya doğru kaydırmanız yeterli olacak. Ekranı yukarı kaydırdığınız taktirde ise kelimeyi geçer ve farklı bir ipucu ile karşılaşırsınız. Basit bir sistem üzerinde kurulan Healds Up oyununda verilen ipuçları doğrultusunda kelimeleri bulmaya çalışacaksınız. 

Evil Apples

Arkadaşlarınız ile bir araya geldiniz ve toplu bir oyun mu oynamak istiyorsunuz o zaman sizde Evil Apples oyununa sahip olabilirsiniz. Oyuna başlamak için ilk olarak tüm oyunculara bir soru kartı gösteriliyor. Ardından ise her bir oyuncu ilgili boşluğu doldurmak için bir cevap kartı seçecektir. Oyuncular arasından seçilen bir kişi daha sonra favori cevap kartını belirleyecektir. Oyunu kazanmak için yedi tur kazanmanız gerekiyor. Soru cevap kombinasyonları her alanda değişiklik gösterebiliyor. Sorulara ne kadar hızlı yanıt verirseniz o kadar başarılı olacak ve turu erken bitirmek adına hızla yanıt vermeye çalışacaksınız. Toplu bir şekilde oynamak için son dere heyecan verici bir oyun ile karşı karşıyasınız. 

Just Dance Now

Toplu bir şekilde oyun oynamak için tasarlanan Just Dance Now mobil oyunu iOS platformlarında yer alan en iyi oyunlardan biridir. Hatta şöyle ki Just Dance Now oyunu her platformun en iyi parti oyunlarından biri olarak belirlendi. Şöyle ki oyuna başladığınızda ekranda bir dans gösterilir ve siz bu dansa uyum sağlamaya çalışırken iPhone cihazınız bir hareket izleyicisi görevi görür. Oyun içerisinde dans etmek için 400'den fazla şarkı vardır. Hatta partiniz için kendi şarkı listenizi de oluşturabilirsiniz. Dans dolu bir eğlence içerisinde yer almak için sizde milyonlarca oyuncu gibi Just Dance Now oyununa sahip olabilirsiniz. Oyun içerisinde zaman geçirirken yakmış olduğunuz kaloriler de Apple Sağlık uygulamasında gösterilir. 

The Truth Comes Out

iPhone platformunda oynanan The Truth Comes Out oyununda herkes, "Zeynep'in Google'ladığı en son şeyi nedir?" veya "Ayşe'nin sakladığı en büyük sır nedir?" gibi soruları cevaplar. Oyuncular daha sonra cevaplara göre favori cevap seçecekler. Arkadaşlarınız cevaplarını doğru seçtiği anda puan kazanırsınız. Oyunun sonunda en yüksek puan alan oyunun kazananı oluyor. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ