En Çok Kullanılan Müzik Uygulamaları! - Haberler - indir.com

En Çok Kullanılan Müzik Uygulamaları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 13:45:10
Editör : Esat Karaman
Kategori : Liste

Müzik dinlemek ruhu dinlendiren etkenlerden birisidir. Son dönemde artan müzik uygulamaları sayesinde kullanıcılar artık reklamsız bir şekilde müzik dinleyebiliyorlar. Müzik dinlerken reklam çıkmasından hoşlanırmısınız. Eğer bu durum hoşunuza gerçekten gitmiyorsa aşağıdaki uygulamalar sayesinde müzik dinleme keyfinizi 2'ye katlayabilirsiniz.

 Play Store mağazalarında yer alan bazı müzik uygulamaları sayesinde müzik dinleme keyfinizi 2'ye katlayabilirsiniz.

1- Spotify

Bu uygulama sayesinde reklamsız bir şekilde müzik dinleyebilirsiniz. Uygulama geçenlerde ücretsiz sürümü için bir güncelleme yayınlamıştı bu güncellemeden sonra ücretli sürümle farkı kalmayan uygulama popüler müzik dinleme uygulamaları arasında yer almaktadır.

2- Fizy

Uygulamanın asıl sahibi Türkcell'dir. Uygulamaya 4 Tl ödeyerek sorunsuz bir müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Uygulamada reklam yok ancak ücretli sürümünde daha çok alternatifiniz olacaktır. Uygulamanın ücretli sürümünü mobil ödeme ile de alabilirsiniz.

3- Muud

Uygulamanın asıl sahibi Türk Telekom'dur. Uygulama reklamsız bir şekilde çalışyıro ve ses kalitesi oldukça yüksek isterseniz uygulamayı 5 Tl ile yükseltebilirsiniz.





PAYLAŞ