En Çok Kullanılan Microsoft Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Çok Kullanılan Microsoft Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-10 15:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Microsoft'un programları hepimizin bilgisayarında %90 ihtimalle vardır. Peki telefonunuzda aktif olarak kullandığınız Microsoft uygulamaları var mı? Google Play ve App Store'da Microsoft'un uygulamalarını araştırdık ve en çok hangi uygulamaları indiriliyor bunları derleyip sizlere sunduk.

1. Microsoft Office (Word,Excel,Powerpoint)

Word, Excel, PowerPoint gibi ofis programları bilgisayarda olduğu gibi akıllı telefonlarımızda da en çok kullanılan programlar arasında yerini alıyor. Microsoft'un Office paketi akıllı telefonlarda en çok kullanılan Microsoft uygulamalarında lider.

Microsoft Word İndir iOS

Microsoft Word İndir Android

Microsoft Excel İndir iOS

Microsoft Excel İndir Android

Microsoft Powerpoint İndir Android

Microsoft Powerpoint İndir iOS

 

2. Microsoft Outlook (iOS / Android)

Milyonlarca kullanıcının e-posta hesaplarını, takvimlerini ve dosyalarını tek bir yerde birleştirmelerini sağlayan Outlook uygulamasıyla tanışın. Yepyeni bir tasarıma sahip olan Outlook, güçlü gelen kutusuyla çok daha fazlasını tek bir yerden yapmanızı sağlar.

3. Microsoft Launcher (Android)

Microsoft Launcher ile cihazınızı kişiselleştirerek duvar kağıtları, tema renkleri, simge paketleri ve daha fazlasıyla stilinize uygun hale getirebilirsiniz. Microsoft hesabıyla ya da iş veya okul hesabıyla, kişiselleştirilmiş akışınızda takviminize, belgelerinize ve son etkinliklerinize erişebilirsiniz. Hatta fotoğrafları, belgeleri ve web sayfalarını Windows bilgisayarınızda açarak tüm cihazlarınızda üretken bir şekilde çalışabilirsiniz.

4. OneNote (iOS / Android)

Tüm notlarınız tek bir yerde ve daima sizinle. OneNote; yapılacaklar listelerinizi, ders ve toplantı notlarınızı, tatil planlarınızı veya düzenlemek ya da hatırlamak istediğiniz her şeyi kaydedebileceğiniz dijital bir not defteridir. İster klavyeyle veya el yazınızla not alın ister resim çekin; OneNote hepsini kaydeder. Nerede olursanız olun erişebilmeniz için notlarınız tüm cihazlarınızla eşitlenir. Ayrıca notlarınızı başka kişilerle kolayca paylaşabilirsiniz. OneNote'un PC, Mac, Windows Phone, iPhone, iPad ve Apple Watch, Android ve Android Wear cihazlar için ücretsiz uygulamaları vardır. Ayrıca notlarınıza ulaşmak için onenote.com adresine de göz atabilirsiniz.

5. Microsoft Hyperlapse Mobile (Android)

Microsoft Hyperlapse pürüzsüz ve istikrarlı time-lapse videolar çekebilirsiniz, veya hızla yükleyebilir ve mevcut videoları artırmaya yardımcı olmak için basit bir uygulama.

8. Office Lens (iOS / Android)

Office Lens, beyaz tahta ve belgelerdeki resimleri keser, iyileştirir ve okunabilir hale getirir. Office Lens ile görüntüleri PDF, Word ve PowerPoint dosyalarına dönüştürebilir ve hatta OneNote veya OneDrive'a kaydedebilirsiniz.

6. Microsoft Selfie (iOS / Android)

Hızlı, kolay ve doğal! Microsoft Selfie Android, iOS ve internet üzerinde mevcut bir selfie ve fotoğraf geliştirme uygulamasıdır. bilgisayar görme teknolojisi ile desteklenen, Microsoft Selfie akıllıca yaş, cinsiyet, cilt tonunu, aydınlatma ve diğer birçok değişken dikkate - tüm tek bir tıklama ile. Kullanıcılar saniyede gelişmiş, doğal fotoğraflara ortalama fotoğrafları dönüştürebilirsiniz.

7. Xbox (iOS / Android)

Xbox uygulaması, tüm cihazlarınızdan arkadaşlarınızı, oyunlarınızı ve başarılarınızı bir araya getirir. Her zaman her yerde oyun topluluğunuzla bağlantıda kalın, uygulamadan Xbox One?ınızı kontrol edin ve mağazadan yeni oyunlar satın alın. Xbox uygulaması, tek bir yerde oyun hayatınızla en önemli oyunlar ve oyuncularla sizi bağlantıda tutar.

8. Cortana for Android (Android)

Microsoft Cortana, Ücretsiz akıllı bir dijital asistan. O, size notlar ve listeleri hatırlatır ve, günlük rutin işlerinizi unutmadan yapabilmeniz için size bildirim gönderir. Uygulama henüz ülkemizde kullanılmıyor olsa da uygulamayı apk olarak Android cihazlarınıza kurabilirsiniz.

9. Microsoft OneDrive (iOS / Android)

Microsoft OneDrive ile nerede olursanız olun daha fazlasını yapın. Android veya iOS cihazınızdan, bilgisayarınızdan (PC veya Mac) ve kullandığınız diğer cihazlardan belgelerinize, fotoğraflarınıza ve diğer dosyalarınıza erişin ve bunları paylaşın. Nerede olursanız olun verimliliğinizi sürdürmek ve birlikte çalışmak için Office mobil uygulamalarını kullanın. OneDrive uygulaması, kişisel dosyalarınızla ve iş dosyalarınızla hareket halindeyken kolayca çalışmanıza olanak tanır.

10. Skype For Business (iOS / Android)

Skype Kurumsal (önceki adıyla Lync 2013), Lync ve Skype?ın gücünü en sevdiğiniz mobil cihazınıza getiriyor: Kolay kullanımlı tek bir arabirimde kablosuz ses ve görüntü, iletişim durumu bilgileri, anlık mesajlaşma, toplantı ve çağrı özellikleri bulunduruyor.

11. Microsoft Remote Desktop (iOS / Android)

Microsoft Uzak Masaüstü uygulamasıyla, neredeyse her yerden evinizdeki veya işinizdeki bilgisayarınıza bağlanabilirsiniz. Nerede olursanız olun işinizi halletmek için tasarlanmış bir Uzak Masaüstü istemcisi RemoteFX.

12. Age of Empires: Castle Siege (iOS / Android)

Age of Empires®: Castle Siege Sizi Ortaçağ'da imparatorluk rehberliğine davet ediyor. İngilizler, Cermenler, ve Kiev Rus dahil olmak üzere birçok uygarlıkların birini seçin. Çapulcular kendinizi korumak için duvarlar ve garnizon defansif asker güçlendirmek, Keep yükseltin. Ardından, diğer şehirleri baskın bir ordusunu eğitmek ve rakiplerinin savunmasını ortadan kaldırmak için savaşta onları komuta.

13. Next Lock Screen (Android)

2016 En İyi Android uygulamalarında "Android için en iyi kilit ekranı uygulaması" ödülünü kazanan Next Lock Screen, profesyoneller için mükemmel kilit ekranı.





PAYLAŞ