En Çok İndirilen Virüs Programları - Haberler - indir.com

En Çok İndirilen Virüs Programları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-21 10:40:11
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Virüs programları hayatımızın bir parçası olmuş durumda diyebiliriz. Öyle ki hem akıllı telefonlar hemde bilgisayarlarımız yazılımsal bir sistemden oluştukları için çeşitli açıkları bulunabiliyor. Bu noktada ise kötü niyetli kişiler tarafından zararlı yazılımlar bilgisayarlarımıza ve telefonlarımıza sızarak kişisel bilgilerimize erişebiliyorlar. Bu durumda ise en çok indirilen virüs programları devreye girerek sektörde popüler olan antivirüs programları kurtarıcımız olabiliyor. Bu rehber içeriğimizde ise sizlere en çok indirilen virüs programlarını listeleyerek, bu gibi yazılımsal sorunlar noktasında kullanabileceğiniz en iyi antivirüs programlarını görebileceksiniz.

En Çok İndirilen Virüs Programları

Avast

Ücretsiz bir antivirüs programı olan Avast, sektörde popüler bir yere sahip diyebiliriz. En fazla indirilen virüs programlarından birisi olan Avast, yeni sürümü ile tasarım noktasında da değişikliğe giderek kullanıcılara en basit kullanım deneyimini sunmayı hedefliyor. Ayrıca yeni sürüm ile beraber çeşitli güvenlik iyileştirmeleride gelen yenilikler arasında yer alıyor.

ESET NOD32

Uzun yıllardır kullanıcıların aşina olduğu bu antivirüs uygulaması sunduğu gelişmiş özellikler ile kullanıcıları hem çevrim içi hemde çevrim dışı olarak koruma sağlayabiliyor. Hızlı tarama seçenekleri ve size özel güvenlik korumaları sağlayabilen bu program internet gezintilerinde ve dosya indirmelerinde sizlere tam olarak bir koruma sağlayabilmektedir.

360 Security

Ücretsiz yapısı ile bilgisayarınıza tam bir koruma sağlayabilen bu virüs programını kullanabilirsiniz. Bunun haricinde bilgisayarınızda yer alan gereksiz dosyaları temizleme özelliği ile de gelişmiş bir özelliğe sahip bu programda virüs taraması haricinde bilgisayar hızlandırma ve gereksiz dosya temizleme işlemleri gibi durumlarıda gerçekleştirebilirsiniz.

Avira

Avira şirketi tarafından tamamen ücretsiz bir yazılım olarak sunulan bu antivirüs programı ile kolay kurulum gerçekleştirebilir ve hızlı ve kolay tarama teknolojisi ile bilgisayarınızı denetleyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olması ile beraber kolay bir yapıya sahip antivirüs programı, oldukça tercih edilen yazılımlardan birisi diyebiliriz.

Kaspersky

Bilgisayarınıza sızan en tehlikeli ve zararlı virüslere karşı direnç gösterebilen bu antivirüs programı bilgisayar koruma noktasında etkili bir teknolojiye sahip diyebiliriz. Sık güncelleme alarak oldukça hızlı bir arayüze sahip olan bu antivirüs programı malwarelara karşı oldukça etkili bir koruma sağlayabiliyor. Sizde en iyi antivirüs programlarından birisi olan Kaspersky'ı tercih edebilirsiniz.





PAYLAŞ