En Çok İndirilen Tarayıcı Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Çok İndirilen Tarayıcı Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-05 12:50:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

1-) Brave Browser

Brave Browser en yeni Android tarayıcılarından birisidir. 2016 yılında indirilmeye sunuldu ve çeşitli özelliklere sahip. Dahili bir reklam engelleyicisi bulunduran Brave Browser, ek olarak üçüncü taraf çerezlerini engelleyebiliyor, komut dosyalarını engelleyebiliyor. Ayrıca hız ve pil ömrü iyileştirmeleri için çeşitli iyileştirmelere sahiptir. Ayrıca yer imleri, geçmiş ve bir gizlilik (gizli mod) gibi temel özelliklerin çoğuna da sahiptir.

Brave Browser Android İndir

Brave Browser iOS İndir

2-) Chromer

Chromer, benzersiz Android tarayıcılardan birisidir. Aslında bir tarayıcı gibi işlev görmez, ancak daha fazlası Chrome Özel Sekmeleri için bir başlatıcı olarak işlev görür. Web bağlantılarını kaydeder ve daha sonra hızlı ve kolay bir şekilde gezmek için onları bağımsız bir Chrome Özel Sekmesi'nde açar. Tam işlevsellik için Google Chrome'u yüklemeniz gerekir. Bununla birlikte, temel kullanım için harika ve hızlı bir tarayıcıdır. Uygulamayı ücretsiz olarak Ücretsiz bir indirme ve isterseniz pro sürümü için ödeme yapabilirsiniz.


Chromer Android İndir

Chromer iOS İndir

3-) Dolphin Browser

Dolphin Tarayıcı, Android'de en başarılı tarayıcı uygulamalarından birisidir. Aynı zamanda çok iyi özellikler barındırıyor. Buna, temalar, flash desteği, reklam engelleme, gizli mod ve jest denetimleri gibi bazı üçüncü taraf özellikler dahildir. İhtiyacınız olur diye, eklenti ve uzantı desteği de barındırıyor. Birçok kişi Dolphin Browser'ı hiçbir tarayıcıya değişmezken Dolphin Browser ile tanışmayan kişi sayısı bir hayli fazladır. Dolphin Browser hiç kuşkusuz Android için en iyi web tarayıcılarından birisidir.

Dolphin Browser Android İndir

Dolphin Browser iOS İndir

4-) Firefox

Firefox tarayıcısı ilk çıktığından beri çok yol kat etti, çok fazla değişti. Artık en sağlam Android tarayıcılarından birisi oldu. Etkileyici özelliklere sahip ve masaüstü senkronizasyonu (yer işaretleri, geçmiş vb.), Gizlilik özellikleri, kullanımı kolay yer imleri, hızlı paylaşım, Chromecast desteği ve göz atma deneyiminizi geliştirmek için bazı eklentilere erişebilmenizi içeriyor. Güçlü bir Android web tarayıcısıdır ve tamamen ücretsizdir. En yeni özelliklerine herkesten önce erişmek ve kullanmak isterseniz Firefox'un beta sürümüne de dahil olabilirsiniz.

Firefox Android İndir

Firefox iOS İndir

5-) Flynx

Infinien Laboratuarları'ndan Flynx kuruluşundan bu yana uzun bir yol kat etti. Bu benzersiz tarayıcı, tam ekran modu yerine kayan bir pencerede çalışır. Bu hızlı web taramasına izin verir. Ayrıca o anda kullanmakta olduğunuz uygulamayı kapatmanız gerekmeden Bağlantılara tıklattığınızda, ekranın yan tarafında küçük bir kabarcık açarlar ve balonu kendiniz okumak üzere tıklamaya karar verene kadar sayfa arka planda yüklenecektir. Ayrıca Flynx, Gece modu gibi birkaç özellikle birlikte gelir.

Flynx Android İndir

Flynx iOS İndir

6-) Google Chrome

Elbette, en popüler Android tarayıcısı Google Chrome. Birçok kişi cihazlarında önceden yüklenmiş olan internet tarayıcısını kullanmaya devam etmeyi tercih ediyor. Bu yapılması gereken makul bir şey. En yeni Materyal Tasarım, sınırsız tarama sekmeleri, Android ile daha derin entegrasyon ve hem temel tarama hem de güçlü kullanıcılar için pek çok diğer özellikle birlikte masaüstünde Google Chrome ile senkronize edilir. En yeni özellikleri görmek isterseniz iki beta sürümü vardır (dev kanalı ve beta). Google ayrıca Chrome'un en yeni Android özelliklerini kullandığından emin olmaktadır.

Google Chrome Android İndir

Google Chrome iOS İndir

7-) Lightning Browser

Lightning Browser, bu listeye en iyi Android tarayıcılarından biri olarak girdi. Basit bir tasarım ile birlikte hafif bir uygulama olan Lightning Browser, ek olarak, reklam engelleyici, temalar ve daha pek çok özellik gibi çeşitli özelliklerle birlikte gelir. Ayrıca, bir Tor proxy'si olarak Orbot'la uyumluluk göstermektedir. Destek sistemi biraz kötü ama işe yarayan bir mobil tarayıcı diyebiliriz. Ücretsiz sürümü işlevseldir. Ama isterseniz sınırsız sekme ve reklam engellemesi için pro sürümü için ücret ödemelisiniz.

Lightning Browser Android İndir

Lightning Browser iOS İndir

8-) Naked Browser

Naked Browser, basit bir tarayıcı gibi gözükebilir, ancak şaka değil. Hız ve basitlik için bugünün birçok özelliğinden vazgeçiyor. Elbette, bu bazı fedakarlıklar yapılması gerektiği anlamına gelir. Bununla birlikte, geliştiriciler bu fedakarlıkları takdire şayan bir pişmanlık eksikliğiyle yaptılar. Tarayıcıda, kısayollar, yer imleri ve geçmiş gibi temel özellikler bulunuyor. Düzenli yapısı sayesinde, siteler genellikle oldukça hızlı açılıyor. Bir şeyleri gösterişli görmek isteyenler için bu tarayıcıyı tavsiye etmeyiz. Ama internet hızı düşük ve sınırlı olan kişiler için bu mobil tarayıcıyı kesinlikle öneriyoruz.

Naked Browser Android İndir

Naked Browser iOS İndir

9-) Opera

Opera'nın 2 tane Android tarayıcısı var. İkisi de oldukça iyi. İlki standart Opera Browser. Kısmi bir reklam engelleyicisi, verileri kaydetmek için video sıkıştırma ve haberleri ve favorileri saklayabileceğiniz bir kontrol paneline sahiptir. Bir Opera hesabı oluşturabilir ve bu ve masaüstü sürümü arasında veri senkronizasyonu yapabilirsiniz. Opera Mini daha küçük, daha hafif bir seçenektir. Bir Facebook bildirim çubuğu, kısmi reklam engelleme ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Her birinin kendi beta sürümleri vardır.

Opera Mini Web Browser Android İndir

Opera Mini Web Browser iOS İndir

10-) Samsung Internet Browser Beta

Samsung Internet Browser, daha ilginç Android tarayıcılarından birisidir. Çoğunlukla bu, birçoğu bloatware diyebileceği bir OEM uygulamasıdır. Bu tarayıcı aslında oldukça iyi. Dokunmatik geribildirimler, eklentiler, hızlı bir menü ve bazı minimal tasarımlı öğeler içeriyor. Bazı eklentiler reklam engelleme işlemine bile izin veriyor. Amazon alışveriş, genel olarak çevrimiçi alışveriş ve 360 derece video desteği gibi şeyler için özellikler de vardır. Şu anda beta halinde olan tarayıcı, aynı zamanda Samsung tarafından da destekleniyor. Bu nedenle, çok hızlı bir şekilde gelişen bir tarayıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Internet Browser Beta Android İndir

Samsung Internet Browser Beta iOS İndir





PAYLAŞ