En Çok İndirilen Radyo Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Çok İndirilen Radyo Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-13 15:54:04
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Bu günlerde müzik dinlemek için marketlerde neredeyse sınırsız sayıda radyo uygulaması bulunuyor. Hepsinin arasından hangi radyo uygulaması daha iyi diye düşünen kişiler için en iyi radyo uygulamalarını listelediğimiz bu yazımızı hazırladık. Listemizde en çok indirilen radyo uygulamalarını bulabilir ve hangisi ne gibi özellikler bulunduruyor öğrenebilirsiniz.

Karnaval Radyo (Android / iOS)

Nerede olursanız olun, istediğiniz radyoyu istediğiniz yerde dinleme şansına sahipsiniz! Bu uygulama sayesinde müziğe doyacak, istediğiniz radyo yayınlarını dinleyeceksiniz!

Radyo Kulesi (Android / iOS)

Radyo Kulesi ile 600?den fazla radyo kanalına tek bir uygulama üzerinden ulaşabilir ve istediğiniz radyoyu ismiyle aratarak veya favorilerinize ekleyerek bulabilirsiniz.

TuneIn Radio (Android / iOS)

TuneIn Radio, akıllı telefonlarınız için hazırlanmış radyo ve haber uygulamasıdır. Uygulama sayesinde 70000 üzerinde radyo istasyonu ve 2 milyon program, müzik, spor ve dünyanın her köşesinden gelen habere erişebilirsiniz.

AndroTurk Radyo (Android / iOS)

AndroTurk Radyo, uygulaması tüm Dünya yerel ve ulusal radyo kanallarını dinleme imkanı sunan bir mobil uygulamadır.

Radio FM (Android / iOS)

Radio FM, İnternet Radyo Yayıncıları tarafından hazırlanan şarkıları, müzikleri, sohbetleri, haberleri, komedi programlarını, konserleri ve daha birçok türü dinlemenize olanak sağlar.

myTuner Radio FM Radyo Türkiye (Android / iOS)

myTuner Radio; Android ve iOS işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarınız için özel olarak geliştirilmiş, yerli ve yabancı bir çok ülkeden en iyi radyo kanallarını kesintisiz olarak dinlemenizi sağlayan, kolay kullanıma sahip bir radyo dinleme uygulamasıdır.

Radyo Dinle - Tüm Radyolar (Android / iOS)

1000?den fazla ulusal ve yerel radyoya tek dokunmayla ulaşabildiğiniz Radyo Dinle uygulaması Türkiye?de ki neredeyse bütün radyoları içerisinde kategorisel bir şekilde bulunduruyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ