En Çok İndirilen Navigasyon Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Çok İndirilen Navigasyon Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-21 22:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Google Maps (Android / iOS)

Tüm akıllı telefon haritalarının en zarif ve güncel olanı, en iyi verimliliğe sahip olanı hiç kuşkusuz Google Maps?tir. Google Haritalar ile haritaları çevrimdışı görüntülemek için indirebilmek mümkündür. İnternet bağlantınız varken, kaydetmek istediğiniz haritanın bir bölümünü yakınlaştırın. Yol tarifleri, wifi'ye bağlıyken arama yaparsanız ve seyahat etmeden devam ederseniz bile çevrimdışı çalışır.

Yandex Navigasyon (Android / iOS)

Aradığınız yeri internet olmadan bulabilmenize olanak sağlayan Yandex Navigasyon, aynı zamanda çevrimiçi olarak anlık trafik bilgisi verirken, sürücüler bulunduğu konumda o yer hakkındaki trafik sorunlarını bildiriyor ve tüm Yandex Navigasyon kullanıcılarının öğrenmesini sağlıyor.

Sygic (Android / iOS)

Sygic navigasyon uygulaması da ücretsiz olarak indirilen profesyonel navigasyon uygulamaları arasında yerini alıyor. Sygic, çevrimdışı haritalar özelliğine sahip ve uygulama içi satın almalar hız limiti, şerit yardımı, ses ile aktif etme ve daha hızlı trafik önerileri gibi özellikleri satın alabiliyorsunuz.

HERE WeGo (Android / iOS)

WeGo (başlangıçta Nokia tarafından Windows Phone platformu için geliştirildi), sürücüler, yayalar, bisikletçiler ve toplu taşıma aracıları için adım adım yönergeler sunan ücretsiz bir navigasyon uygulamasıdır. Ayrıca, gerçek zamanlı trafik bilgileri, yakın ilgi noktaları ve internetiniz olmasa bile çevrimdışı haritaları indirerek kullanabilmenize olanak sağlıyor.

Navigon (Android / iOS)

2D ve 3D navigasyonlar sunan Navigon?un ücretli versiyonu 60-90 euro arasında değişiyor.

Waze (Android / iOS)

Sürüş odaklı bir sistem olan Waze, kullanıcı tarafından bildirilen benzin fiyatlarını, park yerlerini ve adım adım yol tarifi gibi bilgileri kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca sistemde kullanıcılar yoldaki kazaları, yolların kapanmalarını ve sebeplerini, hız kameralarını, polis tuzakları gibi gerçek zamanlı trafik bilgilerini bildirebiliyorlar ve bu bildirileri diğer kullanıcılar görebiliyorlar.

TomTom GO Mobile (Android / iOS)

Navigasyon cihazı satışı yapan bir şirket olan TomTom, akıllı telefonlar için geliştirdiği navigasyon uygulaması sayesinde internet bağlantısı gerekmeden yol tarifleri sunabiliyor.

Maps.me (Android / iOS)

Maps.me, çevrimdışı navigasyona odaklanan ücretsiz bir gezinti uygulamasıdır. Bu uygulama, verileri kaydetmek istediğinizde veya İnternet erişiminiz olmadığı için tüm şehirleri (veya şehirlerin bir bölümünü) bir defada indirmenize izin verir. Maps.me, çevrimdışı haritaları için OpenStreetMap kullanıyor. Uygulama, adım adım yol tarifleri, Wi-Fi ve tuvalet bulunan yakınlardaki yerler için yer paylaşımları da dahil olmak üzere ilgi çekici yerlerin kapsamlı bir listesini sunuyor.

MapFactor (Android)

Önceden planlayabileceğiniz rota ve çevrimdışı navigasyon desteği gibi özellikleri bulunduran MapFactor?de en çok indirilen navigasyon uygulamaları arasında yerini alıyor.

Scout (Android / iOS)

Ek ücret ödeyerek yurtdışında internet bağlantısı olmadan çevrimdışı bir şekilde kullanabildiğiniz Scout, en çok indirilen navigasyon uygulamalarından.





PAYLAŞ