En Çok İndirilen Klavye Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Çok İndirilen Klavye Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-14 22:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

SwiftKey (Android / iOS)

SwiftKey, kesinlikle en iyi klavyeler arasında yer alıyor. Çizgi tahmini ve otomatik düzeltme ile hareketi yazarken, bulut senkronizasyonu ile tüm cihazlarınızın güncel kalabilmesi, temalar, klavye özelleştirme, numara satırı vb. Özelliklerini barındırır. Ayrıca, 100'den fazla dilde desteklenen ortalamanın üstünde dil desteği vardır. Klavye ve tüm özellikleri ücretsiz ancak temaların çoğunu ödemeniz gerekecek. Klavye yakın zamanda Microsoft tarafından satın alındı ve birçok kişi SwiftKey'den uzaklaştı ancak şu an için her zaman olduğu gibi çalışıyor.

Gboard (Android / iOS)

Gboard, Google'ın resmi stok klavyesidir. Otomatik düzeltme, çok dilli yazım ve çeşitli özelleştirme özellikleri gibi birçok temel özelliğe sahiptir. Bununla birlikte iddia ettiği iddia, Google Arama'nın yerleşik olması. Bu, klavye alanından çıkmadan arama yapabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca bir GIF arama, sesli yazım ve Google Translate özelliği de bulunduruyor. Güçlü bir klavye olan Gboard?ın en iyi yanı, uygulama içi satın alma bulunmaması ve tamamiyle ücretsiz olmasıdır.

Kika Keyboard (Android / iOS)

Kika Emoji Keyboard, Android için klavyeler alanında yeni bir uygulamadır. Emojiler için harika bir uygulama arıyorsanız ve stil anlayışınıza uyuyorsa, Kika Emoji Keyboard, akıllı telefonunuz için mükemmel bir klavye uygulamasıdır. Kullanımı tamamen ücretsizdir ve birden fazla tema, renk, yazı tipi, ses ve diğer çığlık yeni fonksiyonlarla birlikte gelir. Akıllı otomatik düzeltme ve akıllı kelime önerisi, hızlı ve kolay bir şekilde yazı yazmanıza izin verir, en çok kullanılan 60 dilin sözlüğünü de içeren Kiki Emoji Keyboard, bu sayede otomatik olarak kelime düzeltmenize de yarıyor.

Tambu Klavye (Android / iOS)

Tambu klavye sayesinde 800?den fazla emojiyi, Türkçe hareketli çıkartmalar ve gifleri arkadaşlarınız ile paylaşabilir ve klavyenizi onlarca tema arasından istediğiniz ile kişileştirebilir, tek tık ile yüzlerce atasözünü gönderebilir, konumunu paylaşabilir, dil çevirisi yapabilirsin. Ayrıca sadece Türkçe ?ye özel olarak metin düzeltme özelliği de bulunduran yerli bir klavye uygulamasıdır.

GO Klavye (Android / iOS)

Android cihazınızdaki varsayılan klavyeden sıkıldınız mı? Her dokunuşunuzdan keyif alacağınız ve klavyenizi kişileştireceğiniz GO Klavye ile tanışın! ÜCRETSİZ temalar, yazı tipleri, düzenleri, tuş sesleri vb. İle en kişiselleştirilmiş ve özelleştirilmiş klavyeyi sunduğundan GO Klavye, yüksek kişiselleştirme kabiliyeti ile Android için en iyi klavyelerden biridir. Akıllı otomatik düzeltme, kullanıcı dostu bir arayüz, Emoji, İfadeler sunar ve 60+ dili destekler. Klavyedeki sembollerin Facebook, Whatsapp, SMS, Hotmail, vb. Dahil olmak üzere tüm popüler uygulamalar arasında uyumludur.

AI Type Keyboard (Android / iOS)

AI Type Keybard, uzun süredir marketlerde bulunuyor ve sağlam bir klavye seçeneği. Kelime tahmini, otomatik tamamlama, emoji ve klavye özelleştirmesi gibi bir çok standart özellik ile birlikte gelir.

Typany Keyboard (Android / iOS)

Typany, yeni Android klavyelerinden birisidir. Bir ton özelliği yok, ancak bir ton flaş var. Ton temalar, çıkartmalar, emoji ve daha fazlasına sahiptir. Ayrıca 90'tan fazla dil desteği de bulunduruyor. Diğer bazı özellikler arasında kelime tahmini, otomatik düzeltme ve çeşitli klavye düzenleri bulunur. Belki de en iyi kısmı, hiçbir uygulama içi satın alma yapılmaksızın tamamen ücretsiz olmasıdır.

Fleksy (Android / iOS)

Fleksy, Tambu Klavye gibi GIF'leri veya Çıkartmaları kelimeye göre arayıp gönderebilmenizi ve güçlü Eklentiler ve güzel temalarla tamamen klavyenizi özelleştirmenizi sağlayan klavyedir.





PAYLAŞ