En Çok İndirilen Çeviri Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Çok İndirilen Çeviri Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-07 15:08:06
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Liste

1-) Google Translate (Google Play / iOS )

90?dan fazla dilde çeviriyi destekleyen Google Translate, buna ek olarak çektiğiniz resimlerdeki yazıları otomatik çeviriyor. Hatta bununla kalmayıp eğer uygulama içerisinden kamerayı açarsanız uygulama otomatik olarak kamerada gösterdiğiniz tüm kelimeleri çeviriyor.

2-) Microsoft Translator (Google Play / iOS )

42 Farklı dilde çeviriyi destekleyen Microsoft Translator, Microsoft?un Android çeviri pazarındaki ilk uygulaması. Çevrimdışı kullanım için tasarlanmış olan uygulamayı çevrimdışı olarak kullanabilmek için istediğiniz dilleri indirmeniz yeterlidir. Her bir dil paketi yaklaşık 200MB olan Microsoft Translate, lider çeviri uygulamalarından birisi. Microsoft Translator?ı açtığınız zaman arayüzün pratik ve iyi bir şekilde tasarlandığını göreceksiniz. Uygulama içerisinde size hızlı erişim için dört buton gösteriliyor. Konuşma algılama çeviri, klavye çeviri veya iki yönlü çeviri seçeneklerinden birisini seçip cümlenizi seçebilirsiniz.

3-) GBoard (Google Play / iOS )

Çeviri yapmak için uygulamadan uygulamaya atlamak canınızı sıkıyorsa o zaman GBoard tam da size göre. Bir klavye olan Gboard - Google Klavye, sadece bir klavyeyi kullanarak yazınızı yazıp tek bir buton ile anında çeviri yapmanıza olanak sağlıyor.

4-) iTranslate (Google Play / iOS )

Bu listemizde en çığır açan uygulama iTranslate değil, ancak iTranslate, sağlam ve güvenilir bir çeviri kaynağıdır. iTranslate, 90'dan fazla farklı dilde metin çevirir ve neredeyse anında tüm dilleri çevirme özelliğine sahiptir. Ayrıca içerdiği sözlük sayesinde kelimelerin anlamlarını da öğrenebilirsiniz ve uygulama içerisindeki kaydetme özelliği sayesinde en sevdiğiniz çevirileri kaydetmenizi sağlar. Ayrıca uygulama bir Apple Watch uygulamasına da sahiptir.

5-) iTranslate Voice (Google Play / iOS )

Bir cümleyi konuşarak çevirmek istediğiniz zaman başta gelen uygulamalar arasında ilk sıraya oturan iTranslate, sesli cümle çeviri özelliği ile önplana çıkıyor. 42 farklı dilde konuşabilen iTranslate Voice, tıpkı Siri?ye benziyor. Uygulamayı kullanmak için yapmanız gereken tek şey cihazınıza konuşmaktır. Tıpkı Siri gibi otomatik olarak cümleleri çevirecektir.

6-) SayHi Translate (Google Play / iOS )

SayHi Translate sayesinde bir bot ile konuşarak hem çeviri yapacağınız, hem sohbet edeceğiniz, hem de İngilizce öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.

7-) PONS Online Çevirmen (Google Play / iOS )

PONS Çevrimiçi Sözlük, çevirmen işlevlerine sahip bir sözlüktür; bu, sözcüklerin derinlemesine açıklamalarını öğrenebileceğiniz anlamına geliyor. Kelimelerin çoğu zaman birkaç anlamı vardır, bu nedenle PONS size basit bir arayüzde görüntülenen birkaç çeviri seçeneği sunuyor.

8-) Pixter Scanner (Google Play / iOS )

Pixter Scanner, Word, PDF gibi çeşitli belge dosyalarınızı otomatik olarak çevirmenize olanak sağlıyor.





PAYLAŞ