En Çok İndirilen Bitcoin Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Çok İndirilen Bitcoin Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-08 20:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Kripto Para

Bitcoin piyasasını takip eden biriyseniz veya ilk defa Bitcoin alacaksanız indirmeniz gereken tüm uygulamaları listelediğimiz bu listemizdeki uygulamaları kullanarak hem acemi hem de profesyonel Bitcoin kullanıcıları çok kolay bir şekilde Bitcoin piyasasını takip edebilecek.

Bither - Bitcoin Wallet (Android / iOS)

Bither - Bitcoin Wallet uygulaması Getcai firmasının sunulmuş ve ilk çıktığı günden beri en çok kullanılan ve çok da sevilen uygulamalarından biri haline gelmekten geri kalmamıştır. Bitcoin Wallet uygulamasının tercih edilmesini sağlayan en önemli özelliklerinden bir tanesi de kolay cüzdan kullanımı ve geniş kapsamlı fiyat takibi yer alıyor olmasıdır. Düşünsenize tek tıkla cüzdanınızı takip edebiliyorsunuz. Üstelik harcama yapmadan kazanma imkanına da sahipsiniz.

BTCTurk Bitcoin Borsası (Android / iOS)

Türkiye'de Türk Lirası ile işlem yapılabilen BTCTürk şirketinin Bitcoin borsa uygulaması. Türk lirası ile alış satış yapabilmenin en kolay yollarından biri.

BTCM Bitcoin Monitor, BTC Price, Bitcoin Ticker (iOS)

BTCM Bitcoin Monitor uygulaması sayesinde Bitcoin döviz kurlarını izleyebilir ve aynı zamanda yüksek, düşük, satın alma, satış fiyatı kontrol edebilirsiniz. Diğer yandan ise döviz piyasası derinliğini ve ticaret geçmişini kontrol edin, Bitcoin varlık yönetimi, her dakika otomatik olarak güncellenen piyasa verileri, Bitcoin ağ istatistiklerini takip edin ve Bitcoin adreslerinin bakiyesi ve işlemlerini kontrol edin.

Blockchain Bitcoin Wallet (Android / iOS)

Blockchain - Bitcoin Wallet Blockchain.info şirketi tarafından mobil cihazlar da kullanılabilen Bitcoin cüzdanıdır. Piyasadaki en güvenilir Bitcoin cüzdanlarından biri olarak öne çıkan Bitcoin Wallet uygulaması ile kolayca BTC gönderebilir veya alabilirsiniz. Uygulama ile ayrıca Bitcoin fiyat takibi veya kripto para harcanabilecek yerleri gösteren harita özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Cosmo (Android / iOS)

Cosmo, kolaylaştırılmış kripto portföy izleme. Çoklu portföyler ve piyasa değeri listeleri gibi özelliklerle birlikte sade ve hoş grafikleri ve piyasa verileri, Coindex'i kripto alanındaki herhangi bir yatırımcı için lider kripto para uygulaması olarak tutuyor. İster acemi olun ister tecrübeli bir profesyonel olun Cosmo, kripto para borsasına adım atmanız için ideal bir uygulama.

Bitcoin Aliens (iOS)

Bitcoin Aliens uygulaması Daniel Bainbridge stüdyosu tarafından çıkarılmış bol kazançlı bir uygulamadır. Dünyanın en çok kullanılan Bitcoin uygulamalarından biri olan Bitcoinaliens.com'dan ücretsiz BTC kazanma uygulaması. Uygulama içerisindeki görevleri tamamlayarak belirli periyotlarda Bitcoin kazanmak mümkün. Sende uygulamayı mobil cihazına indir, sana verilen görevleri yerine getir ve zahmetsiz bir şekilde Bitcoin kazanmanın tadını çıkar. Uygulamanın amacı hem bir miktar Bitcoin kazanmasını, hem de kripto paralara yeni başlayan kullanıcıların Bitcoin kazanarak bu deneyimi yaşamasını sağlamak.

Xapo · Bitcoin Wallet & Vault (Android / iOS)

Bu uygulama, sadece iki tıklamayla Bitcoinlerinizi başkalarına göndermenize ve başkalarından almanıza izin verir. Uygulamayı kullanmak için kesinlikle ücret ödemiyorsunuz ve BTC'lerinizi çok kolay bir şekilde saklayabilir ve erişebilirsiniz.

The ICO App (Android)

Kripto para borsasının ayrıntılı listelerini bulunduran ICO App, beyaz sayfalarına ve crowdfunding sayfasına doğrudan bağlantılar içeren kapsamlı profiller sunar. Bu cryptocurrency uygulamasını gerçekten gerekli kılan şey, jeton satışının açılış ve kapanış tarihlerine ilişkin bildirimleri ayarlamanıza izin veren uyarı özelliğidir. Uygulama ayrıca bir kripto para haberleri bölümü de içeriyor.

Blockfolio (Android / iOS)

Blockfolio ile parmağınızı Bitcoin ve şifreleme pazarlarının nabzını tutabilirsiniz. Birçok özelliği, ayrıntılı fiyat bilgilerini içerir ve fiyat belirli bir eşiği geçtiğinde bildirim alabilirsiniz. Bu uygulama, bitcoin ve diğer kripto para borsalarını ayrıntılı olarak takip etmek isteyen herkes için mükemmel bir araçtır.

Getgems (Android / iOS)

Getgems uygulaması sayesinde kolay bir şekilde ücretsiz olarak bitcoin kazanabilirsiniz. Hem de zahmetsiz bir şekilde.

Borsabit (Android / iOS)

Borsabit, yerli yapımı, bir kripto para borsası. Türk parasıyla işlem yapabildiğimiz borsada şimdilik sadece Bitcoin al-sat işlemi yapabiliyoruz. Borsabit'in kısa vadede planları market hacmi yüksek altcoinleri de sistemine eklemek.

BitPay (Android / iOS)

Lider Bitcoin ödeme web sitesi BitPay, mobil cihazlara "tek dokunuşla" Bitcoin ödemeleri almanızı ve göndermenizi sağlıyor.

Green Bitcoin Wallet (Android)

Green Bitcoin Wallet, uygulaması deneysel bankacılık işlemleri ile Dünya genelinde sorunsuz bankacılık işlemlerine imkan sunan bir uygulamadır.

Gliph (Android / iOS)

Gliph, letgo tarzında bir mobil uygulamadır. İnsanlar ürünlerini bitcoin karşılığında alıp satabiliyor.

Spare (iOS)

Spare uygulaması sayesinde bir ATM'ye ihtiyaç duymadan kolayca bitcoinlerinizi çekmenize yarayan bir uygulamadır.

Lawnmower (Android / iOS)

Bir Bitcoin yatırım uygulaması olan, Lawnmower, Bitcoin borsasını takip etmenize yarayan ve bitcoin alım satım yapmanızı sağlayan basit kullanışlı ve kolay tasarımlı bir mobil uygulamadır.

BTC X Rate (Android)

Bitcoin sanal para birimi değerleri için oluşturulmuş bir uygulama. Bitcoin'in diğer ülke para birimleri karşısındaki kur değerlerini anlık olarak izleyebiliyorsunuz.Uygulama içerisinde güncel Bitcoin haberlerini ve tavsiyelerini okuyabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamayı kullanarak anlık Bitcoin kur değerlerini, bitcoin haberlerini, detaylı istatistikleri (Geçmiş yıllara ve aylara ait) inceleyebilir ve Kur çevirisi (Converter) ile bitcoinin istediğiniz para birimindeki değerini öğrenebilirsiniz. Ek olarak alarm sistemi sayesinde Bitcoin fiyatındaki değişimler için bildirim alabilirsiniz.





PAYLAŞ