En Çok İndirilen Banka Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Çok İndirilen Banka Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-25 21:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

En çok indirilen ve kullanılan bankacılık uygulamalarını listelediğimiz bu yazımızda hangi banka uygulaması daha iyi, hangi uygulamada ne gibi özellikler var öğrenebilirsiniz.

Enpara.com Cep Şubesi (Android / iOS)

Enpara.com Cep Şubesi, kullanıcılara hiç bir atm ve banka şubesi ile ilgisi olmayan yatırım aracı olan sanal para birikim, transfer, fatura ödemeleri ve bono alım satım işlemleri sunan bir mobil uygulamadır. Uygulama içerisinde; para transferi, fatura ödeme, döviz, altın ve yatırım gibi farklı alan yatırımları için en uygun olan bir araç olan enpara.com için genel yönetim menüleri sunan bir mobil uygulamadır.

Ziraat Mobil (Android / iOS)

Türkiye'nin en köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası ile çalışan kullanıcılar için özel olarak geliştirilmiş olan Ziraat Mobil uygulaması son derece kolay şekilde kontrol edilebilen bir mekanizmaya sahip olan menü kullanılarak tasarlanmıştır. Bu da uygulamanın kullanışlı olmasını sağlamıştır. Ziraat Mobil uygulama sayesinde artık bankaya gitmek ve sıra bekleyerek zaman kaybetmekten kurtulacaksınız.

Maximum Mobil (Android / iOS)

Maximum Mobil uygulamasında alışveriş kampanyalarını takip edebilir ve kampanyalara katılabilir, kredi kartı borç ve hesap bilgilerine ulaşılabilir hatta taksitlendirme veya erteleme işlemleri bile gerçekleştirilebiliyor. Yine uygulama sayesinde temassız, QR kodu ile ödemeler, alışverişler, sinema biletleri alma işlemleri de hızlı ve kolay bir yolla halledilebiliyor. Ayrıca mobil uygulama ile kredi kartı limitinizi dahi şubeye gitmeden arttırabilirsiniz.

ING Mobil (Android / iOS)

ING Bank tarafından müşterilerine ücretsiz olarak sunulan yazılımda, internet şubesinden aktivasyon işlemi yaptıktan sonra güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama ile hesaplarınızı kontrol altında tutabilir, para transferleri gerçekleştirebilir, kredi kart işlemleri gerçekleştirebilir, fatura gibi çeşitli ödemeleri ve bireysel kredilere başvuruları anlık olarak mobil cihazından GPRS bağlantısının olduğu tüm ortamlardan rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank Cep Şubesi  (Android / iOS)

Mobil cihazınıza QNB Finansbank Cep Şubesi uygulamasını tek tık ile ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Gün içerisinde koşuşturmacanızın içerisinde finansal işlerinize vakit ayıramıyorsanız cep telefonunuz ile anında tüm işlerinizi halledebilirsiniz.

Garanti Cep (Android / iOS)

Garanti bankası tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan bir finans yazılımıdır. Uygulama ile bankanız ve banka işlemleriniz artık cebinizde ve mobil departmanınızda, gelişen teknoloji ile artık tüm bankacılık sistemleri cebinizde kişisel finans yönetimleri ve kolaylıkla hesap işlem yönetimleri ile mobil imkânlarınızı sonuna kadar kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Uygulamada, sadece bir tık ile borçlarınızı sorgulayabilir, geçmişten bugüne hesap özetlerinizi inceleyebilir, gelir ve gider takibi ile artık bankacılık işlemleri son derece kolay olacaktır.

Halkbank Mobil (Android / iOS)

Mobil Portal olarak kullanıcılara sunulan uygulama sayesinde müşteri numaranız, parola ve şifre ile giriş yaparak Mobil Şube'ye ulaşabilir, bankacılık işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Halkbank Mobil Şube sayesinde istediğiniz zamanda ve yerde; banka hesap hareketlerinizi görüntüleyebilir, EFT ya da havale işlemlerinizi yapabilir, faturalarınızın ya da kredi kartı borcunuzun ödemesini yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil (Android / iOS)

Mobil cihazınıza ücretsiz bir şekilde Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirin ve finansal işlerinizi anında halledin. Günlük koşuşturmacanızın içerisinde ödemeniz gereken finansal işlemleriniz aksıyorsa mobil cihazınızı kullanarak bu problemden kurtulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ücretsiz bir şekilde mobil cihazınıza indirmek ve aktif bir şekilde kullanmak.

VakıfBank Mobil (Android / iOS)

Vakıfbank Mobil Bankacılık ile hesap bakiyenizi,hesap bilgilerinizi,dönem borçlarınızı,kredi kart işlemlerinizi ve ödemelerinizi inceleyebilirsiniz.Para transferlerinizi ve ödemelerinizi de mobil uygulamanızdan yapabilirsiniz. Uygulamada güvenliğiniz için Cep İmza oluşturmanızda istenmekte ve bu sizin daha rahat bir şekilde işlem yapmanızı sağlamaktadır.

Axess Mobil (Android / iOS)

Modunu seç özelliği bulunduran Axess Mobil uygulaması sayesinde o anki modunuzu uygulama içerisinden seçerek modunuza göre fırsatlarını anında alabiliyorsunuz. Tam bir alışveriş yaparak kazanma uygulaması olan Axess Mobil, çoğunluk olarak alışveriş tutkunlarının tercihi.





PAYLAŞ