En Akıllı Toplu Taşıma Uygulaması TRAFI, Artık Türkiye'de - Haberler - indir.com

En Akıllı Toplu Taşıma Uygulaması TRAFI, Artık Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Trafiğin durumunu göz önüne alarak otobüs, deniz ulaşımı ve raylı ulaşımlara ait sefer ve tarife bilgileri ile bu araçların hareketlerini harita üzerinden izleyebilmenizi sağlayan anlık toplu taşıma uygulaması TRAFI, Türkiye'deki mobil kullanıcılar için yayınlandı.

Kullanıcıların toplu taşıma seyahatlerini daha kolay hale getirmek amacı ile geliştirilmiş olan ve Litvanya'da şu an aylık 300 binden fazla aktif kullanıcıya sahip olan TRAFI sayesinde İstanbul, İzmir ile Ankara'da yaşayan kullanıcılar bulundukları şehirdeki toplu ulaşım imkanına göre metrobüs, metro, vapur ve otobüs seferlerine ait tüm bilgiler ile bu seferlerdeki araçların hareketlerini harita üzerinde anlık olarak takip edebilecekler. Ayrıca uygulama önümüzdeki günlerde tüm şehirleri kapsar hale gelecek.

Bulunduğunuz konumu GPS ile belirleyerek sadece gideceğiniz sokak, cadde ya da mekan ismini uygulama üzerinden aratarak mevcut seferleri görüntülemenizi sağlaya TRAFI Türkiye ile bulunduğunuz konuma en yakın duraklar ile o duraktaki seferleri seçebilme imkanına da sahip olacaksınız.

Özellikle toplu taşıma sorununun büyük olduğu İstanbul gibi şehirlerde daha faydalı olabileceğini düşündüğümüz TRAFI Türkiye'yi web üzerinden buraya tıklayarak kullanabileceğiniz gibi iOS ve Android uygulamalarını sitemizden ücretsiz olarak cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ