EMUI 11 güncellemesi çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

EMUI 11 güncellemesi çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-08 21:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kullanıcıları tarafından büyük bir heyecan ile beklenen EMUI 11 güncellemesi, Huawei'nin bugün açıklamış olduğu tarih ile resmiyet kazandı. Android 11 mimarisinden esinlenerek geliştirilmiş olan EMUI 11 tanıtım tarihi ne zaman?

EMUI 11 güncellemesi çıkış tarihi açıklandı!

Huawei bugün yapmış olduğu açıklama ile sızdırılan bilgileri bir bakıma onaylamış oldu. Yapılan açıklamaya göre EMUI 11 kullanıcı arayüzü, Huawei Geliştiriciler Konferansı'nın ilk günü olan 10 Eylül tarihinde piyasada yerini alacak.

Huawei, Google'ı yenebileceklerine inanıyorHuawei, Google'ı yenebileceklerine inanıyor

Ortaya çıkan Huawei Geliştirici Konferansı görselinde de görülmüş olan işletim sisteminin dışında bizi birkaç sürpriz daha bekliyor. Afişte akıllı telefon dışında mikrodalga fırın, buzdolabı, klima ve TV‘nin yer alması Huawei ekosisteminin genişleyeceğine işaret ediyor.

Çinli şirket Huawei, bu hafta EMUI 11 ve HarmonyOS 2 gibi yazılım yeniliklerini sergileyecek büyük bir HDC 2020 etkinliğine ev sahipliği yapacak. Buna ek olarak Çinli şirket bazı donanımsal yenilikleri de göstermeyi planlıyor. Huawei'nin resmi açıklamasına göre 10 Eylül tarihinde iki sunum gerçekleştirilecek. İlk sunum TSİ 10:00'da başlayacak. Geliştiriciler EMUI 11 ve HarmonyOS 2 üzerinde duracak. Ardından yeni Huawei ürünlerinin küresel sunumu TSİ 15:00’de başlayacak.



PAYLAŞ