Emlak ve Vasıta Fotoğraflarına İçindeymiş Gibi Bakma Zamanı - Haberler - indir.com

Emlak ve Vasıta Fotoğraflarına İçindeymiş Gibi Bakma Zamanı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-19 15:48:59
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji

Bu yeni hizmet sayesinde, almak ya da kiralamak istediğiniz ev ve araçları, içindeymiş gibi inceleyebileceksiniz.

Sahibinden.com, hayata geçirdiği yeni bir hizmet sayesinde kullanıcılarını daha fazla memnun etme imkanına sahip oluyor. Sahibinden.com artık kullanıcılarına '360 derece fotoğraflı ilanlar' özelliği ile hizmet vermeye devam edecek. Site, özelliği  8 Eylül 2016 tarihinde aktif hale getirerek, kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatmaya başladı. Böylece bundan sonra kullanıcılar sahibinden.com'da ilan vermek istediklerinde, araçlarının ya da evlerinin fotoğraflarını, 360 derece kamera ile çekerek siteye yükleyebilecekler. Alıcılar da, satışa sunulan ev ve araçları daha ayrıntılı inceleme fırsatı yakalayabilecekler. Özellikle fotoğraflarla boyutları tam anlaşılamayan odaların boyutlarının daha anlaşılır olması ve ev düzeninin çok daha kolay şekilde kavranması, araçlarda ise araç içinin bakımlılığının tespitinin ön plana çıkması bekleniyor.

Sahibinden.com'un yeni hizmeti ile alıcılar söz konusu emlak ya da vasıtayı ayrıntılı bir şekilde inceleme fırsatını elde edecekler. Yeni kullanılmaya başlanan 360 derece kamera özelliği ile satıcıların yüklediği araba veya ev fotoğraflarına, her açıdan bakarak, daha fazla fikir sahibi olabilecekler. Buda daha sağlıklı bir alışveriş imkanını kullanıcılara sunacak. Kullanıcılarına farklı bir hizmet sunan sahibinden.com'un İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer: 'Kurulduğumuz günden bu yana geliştirdiğimiz uygulama ve hizmetlerle ülkemizde sektörün ilklerine imza atıyoruz. Dijital dünyanın hayatımıza getirdiği yeniliklerden biri olan 360 derece fotoğraf özelliğini de hayata geçirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu uygulama ile ilan bakan kullanıcılarımız kendilerini, baktıkları evin içindeymiş ya da otomobilin sürücü koltuğunda oturuyormuş gibi hissedecek. İlan bakma deneyimine yeni bir anlayış katacağına inandığımız '360 derece fotoğraf' özelliği sayesinde, alıcıların karar verme sürecinde, satıcıların da sonuca ulaşma sürecinde büyük kolaylık ve hız kazanacağına inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde de geliştireceğimiz yeni ve farklı uygulamalarımızla kullanıcılarımız için daha kaliteli ve güvenli alışverişin ilk adresi olmayı sürdüreceğiz.' ifadelerine açıklamasında yer verdi. Alım konusunda hassas olanların, bu hizmetten memnun kalması bekleniyor.

İlerleyen günlerde daha yaygın kullanılması beklenilen bu yeni hizmet ile ikinci el piyasasına yeni bir soluk gelecek mi? Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ