Elon Musk'tan Türkiye açıklaması - Haberler - indir.com

Elon Musk'tan Türkiye açıklaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-03 10:48:28
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Space X, Tesla gibi firmaları ile adından sıkça söz ettiren Elon Musk, sahip olduğu şirketlerle her geçen gün yeni bir teknoloji ile insanları şaşırtıyor.  Gündem de Space X'in NASA'ya ulaştırdığı ve bunun yanı sıra kendi çalışmaları ile gündeme gelmeye devam eden, uydu taşımacılığı konusunda roket üreten şirketin çalışmaları sürekliliğini korumaya devam ediyor. Ayrıca elektrikli otomobilde tüm dikkatleri üzerine çeken Tesla'nın CEO'su Elon Musk geleceğin yatırımı olarak gördüğü elektrikli arabalar için yaptığı çalışmalara devam ettiğini belirtelim.  Gündemden düşmeyen ABD merkezli Tesla'nın uluslararası elektrikli otomobil üreticisi olduğunu ve CEO'su olan Elon Musk, ürettiği elektrikli arabaların şarj istasyonu temini noktasında Türkiye ile ilgili oldukça önemli bir açıklama yaptığını belirtelim. Elon Musk, Türkiye'nin de dahil olduğu 'Tesla Şarj İstasyonları'için belirlenmiş haritaları açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Tesla'nın Türkiye pazarına ne zaman gireceğini açıklığa kavuşturan Musk ,şirketin Türkiye faaliyetleri için "Tesla Türkiye'ye ne zaman gelecek?" sorusuna yanıt vermişti.

Tesla'nın kurucu ortağı olan ve elektrikli otomobillerin bu kadar ün kazanmasında büyük pay sahibi olan  Musk, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, şu ifadeleri kullandı : "Bu yıl içinde Tesla'yı Türkiye'de piyasaya sürmeyi planlıyoruz." Ayrıca açıklamalarına devam eden ünlü CEO, paylaşımında, "Ülkenizi seviyorum ve piyasaya sunmada bizzat orada olacağım." açıklamasını yapmıştı.

Ayrıca Amerikalı milyarder Tesla yatırımlarının Türkiye ayağına yönelik sorulan sorulara , Twitter üzerinden yanıt verdi. Musk'ın yaptığı açıklamalara göre, Tesla araçları Türkiye'nin belirlenmiş her yerinde süper şarj istasyonları bulunacak.





PAYLAŞ