Elon Musk'tan özel PUBG Mobile Videosu  - Haberler - indir.com

Elon Musk'tan özel PUBG Mobile Videosu 

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-20 15:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Tesla ile PUBG Mobile arasında yapılan yeni anlaşmaların ardından oyuna gelecek yenilikler hakkında daha fazla detay paylaşılmaya başlandı.

Battle Royale türünün en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG özellikle yaptığı yeni anlaşmalar ile birlikte dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan son açıklamalarda, Tesla ile özel bir anlaşmanın yapıldığı duyurulmuştu. Anlaşma ile birlikte PUBG oyununa Tesla araç modelleri de eklenmeye başladı. Üstelik sadece araçlar değil Tesla araç üretiminin yapıldığı Gigafactory de oyuna dahil edildi. Oyuna eklenen araçların normal araçlar gibi kullanılması beklense de bu durumun böyle olmayacağı yeni paylaşım ile birlikte ortaya çıktı.

Yeni araçların tanıtımını Elon Musk yaptı

Elon Musk tarafından Twitter üzerinden yapılan yeni bir paylaşımda, PUBG Mobile’de yer alan Cybertruck modeli tanıtıldı. Tesla araçları arasında en güçlü modellerden birisi olarak dikkat çeken ve geleceğin aracı olarak tanımlanan Cybertruck, oyunda özel bir otonom sürüş deneyimi sunuyor. Bu bakımdan kullanıcılar daha kolay bir şekilde oyuna odaklanırken, istediği yere de otonom araç ile daha kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilecek. Elon Musk tarafından paylaşılan videoda tek yenilik araç değil. Araç ile birlikte robot köpekler ve askerlerin de oyunda yer aldığı görülüyor. Mavi, siyah ve beyaz gibi farklı renklere sahip olan Cybertruck, oyun içerisinde kuşkusuz mücadeleyi çok farklı bir boyuta taşıyacak.

PUBG mücadelesinde teknoloji dönemi başlıyor!

PUBG için getirilen bu yenilikler, aslında gerçek dünyada olduğu gibi teknolojinin daha fazla ön plana çıktığı bir dönemin yaşanacağını gösteriyor. Cybertruck başta olmak üzere Tesla araçları ile birlikte başlayacak otonom sürüşler, askeri robotlar ve teknolojik gelişmeler, oyun içerisinde bu teknolojileri doğru bir şekilde kullanan oyuncuları ön plana çıkaracak.

Geçtiğimiz günlerde yapılan büyük güncelleme ile birlikte haritalarda da ciddi yeniliklere gidilmişti. Pek çok önemli mekanın ismi değiştirilirken, teknoloji güncellemesi alan Erangel haritasında da pek çok değişim yapılmıştı. Oyuncular yanlarında yer alan robot ile birlikte daha farklı bir oyun deneyimi yaşamaya başlarken, yapılan her güncelleme artık robotlar üzerinden gerçekleştiriliyor.

Elon Musk tarafından yapılan paylaşım ise şöyle;

Cybrrrtruck pic.twitter.com/rdiMFdYOS6

— Elon Musk (@elonmusk) July 18, 2021



İlgili uygulamalar

PAYLAŞ