Elon Musk'tan kripto para yasaklarına sert eleştiri - Haberler - indir.com

Elon Musk'tan kripto para yasaklarına sert eleştiri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-29 17:00:22
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Code Conference etkinliğine konuşmacı olarak katılan Elon Musk, Çin'in uyguladığı kripto para politikasını sert bir şekilde eleştirdi.

Yüksek güç tüketimi sağladığı için kripto para madenciliğine yasak getiren Çin, pek çok uzman tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Bir etkinlik içerisinde açıklamada bulunan Elon Musk, Çin'in kripto para ile ilgili belirlediği politikaları eleştirdi. 

ABD'li Senatör'den kripto para güvenilmez açıklamasıABD'li Senatör'den kripto para güvenilmez açıklaması

"Çin, kripto paranın gücünü azaltmasından korkuyor."

Salı günü Los Angeles’ta yapılan Code Conference adlı etkinlik kapsamında konuşma yapan Elon Musk, kripto para ve Starlink ile ilgili sorunlara cevap verdi. Çin'in kripto para ile ilgili benimsediği politikalar hakkında yöneltilen soruları cevaplayan Musk, "İktidardaki Komünist Parti, teknolojinin gücünü baltalayacağını düşünüyor gibi görünüyor. Sanırım bu yüzden kripto paraya karşılar." şeklinde konuştu. 

Geçtiğimiz günler içerisinde kripto para ile ilgili olarak tüm işlemleri yasa dışı olan ilan eden Çin hükümeti, kripto para borsalarının da Çin'de aktif olarak hizmet vermesini yasakladığını duyurdu. Dogecoin ilk etapta olmak üzere pek çok farklı kripto paraya yatırım yapan Musk, kripto para kullanımının çevreye vermiş olduğu zarardan endişe duyduklarını dile getirdi. ABD hükümetinin kripto para ile ilgili tutumu hakkında değerlendirme yapan Musk, "Hiçbir şey yapmalarına gerek yok. Kripto paraların büyük bir devrim yaratacağını düşünmüyorum. Ancak geleneksel bankacılık sistemlerindeki sorunlara çözüm yarattıkları ve bankaların müşterilerine daha iyi hizmet vermelerini sağladığı da bir gerçek." dedi. Konuyla ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. 


ABD'de sinema salonları için kripto para devri!ABD'de sinema salonları için kripto para devri!
İki kripto sitesine yasak getirildi!İki kripto sitesine yasak getirildi!

PAYLAŞ