Elon Musk'tan inşaat sektörüne yeni proje! - Haberler - indir.com

Elon Musk'tan inşaat sektörüne yeni proje!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-03 16:08:20
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Elon Musk  Güney Afrika doğumlu Amerikalı mühendis,yatırımcı ve girişimci. SpaceX'in kurucusu ve Tesla Motors ile PayPal'ın kurucu ortaklarındandır. SpaceX'te CEO ve üst düzey tasarımcı; Tesla Motor'da başkan, CEO ve ürün mimarı olarak görev yapmaktadır. Musk aynı zamanda SolarCity'nin de başkanıdır.

 

Musk bir çok projede üst düzey yöneticilik yapıyor. Bunlardan birçoğu teknoloji ve uzay ile alakalı. Busefer Musk çok değişik bir bilgi ile gündeme oturdu.

Peki Bu Musk Ne Yapıcak sorusuna yanıt verelim. Musk busefer inşaat sektörüne adım atıyor bu sektörde is yapacağı şey  Lego tarzı tuğlalar üretecek ve satacak Musk'ın en son tweeti şöyle; 

Elon Musk; New Boring Company merch coming soon. Lifesize LEGO-like interlocking bricks made from tunneling rock that you can use to create sculptures & buildings. Rated for California seismic loads, so super strong, but bored in the middle, like an aircraft wing spar, so not heavy. 08:25 - 26 Mar 2018 

Çevrilmiş Türkçesi; Yeni Boring Company şirketi yakında. Heykeller ve binalar yaratmak için kullanabileceğiniz tünel kayadan yapılmış LEGO benzeri kilit tuğlalar yaratacak. Kaliforniya sismik yükleri için çok süper güçlü, ancak ortada bir uçak kanadı gibi. (Çeviride Bazı Hatalar Mevcuttur)

 

 





PAYLAŞ