Elon Musk'ın Kullandığı 10 Mobil Uygulama - Haberler - indir.com

Elon Musk'ın Kullandığı 10 Mobil Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-04 12:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su olan Elon Musk, teknolojiyi seven birisi olduğunu biliyorsunuzdur. Peki teknoloji düşkünü Elon Musk, akıllı telefonunda hangi uygulamaları kullanıyor? 

 Elon Musk, Tesla'nın Tüm Patentlerini Kamuya Açtı

Suudi Arabistan'daki devlet destekli bu uygulama büyük tepki çekiyor!Suudi Arabistan'daki devlet destekli bu uygulama büyük tepki çekiyor!

Elon Musk'ın Kullandığı 10 Mobil Uygulama

Elon Musk son birkaç yıl içerisinde hem otomobil hem de uzay tarafında oldukça önemli gelişmelere imza attı. Ayrıca Elon Musk, yaptığı yenilikler sayesinde de teknoloji alanında büyümeye devam ediyor. Peki bu teknoloji düşkünü insan, akıllı telefonunda hangi uygulamaları kullanıyor? İşte sizlerle birlikte bu uygulamalara bakalım.

10- Eposta Uygulamaları

Gmail, hem iş hem de kişisel alanda en çok kullanılan mail uygulamalarının başında geliyor. Elon Musk'ın da bu uygulamayı kullanılmamasına şaşmamalı.

9- CNN Uygulaması

CNN uygulaması sayesinde Elon Musk, gündemden haberdar olabiliyor. Kendisi uzun süre kısıtlı bir alanda yoğun bir şekilde çalıştığı için pek haber izlediğini düşünmüyoruz. Fakat bu şekilde mobilden gündemi öğreniyor olabilir.

8- Google Haberler

CNN uygulaması gibi Google'ın uygulaması da Elon Musk'a gündem hakkında bilgiler veriyor. Zaten Google'ın haberler kısmı oldukça başarılı olduğu için farklı sitelerden önemli haberleri görebilir.

7- Smart News

Bu uygulama ile birlikte Elon Musk'ın birçok haber uygulamasını kullandığını görüyoruz. Demek ki gündemden geri kalmak istemiyor.

6- Microsoft Office Uygulamaları

Artık kullanımı standart hale gelen Offive uygulamalarını anlatmaya bile gerek yok. Elon Musk iş hayatı yoğun geçtiği için bu uygulamalardan yardım alıyor ve işlerini düzenli bir şekilde tutabiliyor.

5- Bulut Depolama Uygulamaları

Herkes bilgilerini veya dosyalarını depolamak ister. Fakat depolama konusunda kullandığımız diskler bazen tehlikeli durumlara düşebiliyor. Bu yüzden son dönemlerde oldukça sık kullanılan bulut uygulamalarının kullanılması pek şaşırtıcı değil.

4- Pillow

Elon Musk, telefonunu akıllı saatinden yönetmeyi seviyor belli ki.

3- Uzay Haberleri Uygulaması

Uzay haberlerini takip etmesi ilginç karşılanmamalı. Sonuçta kendisi uzaya Tesla aracını yolladı. Ayrıca uzay çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Kendisi de bu gündemi yakından takip ediyor. 

2- Bilim Haberleri Uygulaması

Bilim hızla ilerlerken bu bilgilerden geri kalmak istemeyiz. Elon Musk'ta bilim konusunda gelişmeleri bu uygulamalar sayesinde yakından takip ediyor.

1- NASA Uygulaması

Tabi Elon Musk'ın bu uygulamalarda ne kadar süre takıldığı belirli değil. Sonuçta çok az uyuyan ve sürekli bir iş peşinde koşan bir insan olduğu açıkça ortada. Teknoloji ve uzay konularından bahsetmişken, bilim alanını da es geçmek olmaz. Elon Musk, bilim alanında da büyük çalışmalara imza atarak insanlara çok daha iyi bir hayat sunmayı amaçlıyor. Zaten başka bir gezegende yaşam kurmakta bu düşünceyi destekliyor. 


Yazarlar için motivasyon arttıracak 5 uygulamaYazarlar için motivasyon arttıracak 5 uygulama
Apple, Abonelik Ücretleri İle Dolandıran Uygulamaları KaldırıyorApple, Abonelik Ücretleri İle Dolandıran Uygulamaları Kaldırıyor
Outlook iOS uygulamasının yeni yüzü kullanıcılarla buluşuyorOutlook iOS uygulamasının yeni yüzü kullanıcılarla buluşuyor

PAYLAŞ