Elon Musk'ın kripto paralara ilgisi olumlu sonuç verebilir              - Haberler - indir.com

Elon Musk'ın kripto paralara ilgisi olumlu sonuç verebilir             

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-07 19:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Binance US’in CEO’su Brian Brooks tarafından yapılan son açıklamalarda, kripto para dünyasına dair müdahaleler yapan Elon Musk’ın ilgisinin olumlu sonuç verebileceği ifade edildi.

Kripto para dünyası son dönemlerin en tartışmalı süreçlerinden birisini yaşıyor. Tesla CEO’su Elon Musk tarafından yapılan paylaşımlar ve arka arkaya gelen değişim kararları, kripto dünyasında pek çok sorunu ortaya çıkarırken özellikle yüksek elektrik tüketimleri şu anda sektör için en çok tehdit içeren detaylar arasında. Tüm bunlar yaşanırken yeni bir açıklama yapan Binance US’in CEO’su Brian Brooks, Elon Musk ilgisinin kripto para dünyası için önemli olacağını söyledi. Elon Musk tarafından yapılan paylaşımlarda, fiyatların ciddi değişimler gösterdiğini belirten Binance CEO’su bunların önemli olmadığını, genel olarak sektör için tüm bu gelişmelerin ve Elon Musk ilgisinin olumlu sonuçlar yaratabileceğini belirtti. 

Anonymous'dan Elon Musk'a büyük tehditAnonymous'dan Elon Musk'a büyük tehdit

“Uzun vadede çok önemli”

Elon Musk için yaptığı açıklamada özellikle mevcut olayların uzun vadede kripto para sektörü için önemli gelişmeler yaratacağını söyleyen Brian Brooks, “Fiyatları düşürse veya yükseltse de bu muhtemelen uzun vadede iyi bir şey. Elon Musk’ın kriptoyla bu kadar ilgilenmesi, kriptonun son derece önemli olduğu anlamına geliyor.” dedi.

“Umarım işlem yapmıyordur!”

Brian Brooks, tek bir Twitter mesajı ile piyasalarda anlık olarak değişimler yaratan Elon Musk içi bir noktaya da dikkat çekti. Yazdığı mesajlar ile sektörde ciddi değişimler yaratması nedeniyle bu alanda sürekli kazanç sağladığı öne sürülen Elon Musk’ın bu durumdan faydalanmaması gerektiğini belirten Brian Brooks, “Tweet attıktan sonra fiyatlar hareket ettiğinde işlem yapmıyor olmasını umarım. Yapmıyorsa, bu ülkede herkesin konuşma özgürlüğü var. Kısa vadede piyasada yaşanan panikler, almak veya satmak için asla iyi bir sebep değildir.” dedi.

Röportajda şirketin geleceğine yönelik de önemli açıklamalarda bulunan Brooks, Binance için yeni projelerinin olduğunu ve kısa süre içerisinde sektörel olarak yüksek bir ivme yakalamak adına çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Mayıs ayı itibariyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olarak görülen Binance’da çalışmaya başlayan Brooks, daha önce Coinbase ve OCC gibi kurumlarda üst düzey yöneticilik görevlerini yürütüyordu. 



PAYLAŞ