Elon Musk'dan Tesla Kullanıcılarına Özel Oyun - Haberler - indir.com

Elon Musk'dan Tesla Kullanıcılarına Özel Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-21 12:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

ABD merkezli Tesla tarafından üretilen elektrikli araçlar, son zamanlarda insanlar için elektrikli araçların ne düzeyde faydalı olduklarını ve kullanım açısından da ne kadar gerekli olduğunu gösteriyor. Fakat burada bir sorun var, elektrikli araç kullanmanın en büyük sorunlarından biri tahmin edeceğiniz üzere batarya. Tesla şirketinin kurucu ortaklarından Elon Musk, elektrikli araç kullanıcılarına bir müjde verdi. Elektrikli araç kullananlar için batarya sorunu eğlenceli bir hale geldi. 

Bilindiği üzere elektrikli araç sektörü, Tesla sayesinde oldukça genişledi. Bu sektörün gelişmesi ile beraber normal otomobillere nazaran elektrikli araç kullanımını her geçen gün daha da yaygın bir hale gelmeye başladı. Bunun öncülerinden biri de elbette ki Tesla şirketidir. 

Tesla Araçlar Artık Kendi Arızalı Parçalarını Tespit Edip Yenisini Sipariş EdebiliyorTesla Araçlar Artık Kendi Arızalı Parçalarını Tespit Edip Yenisini Sipariş Edebiliyor

Tesla sahipleri eğlenceli bir oyun ile buluşturuyor

Elon Musk, Tesla kullanıcılarını eğlenceli bir oyun ile buluşturuyor. Elektrikli araçların gelişmesi ile beraber gerek teknolojik açıdan gerek elektrikli araçlar açısından oldukça büyük yenilikler ile karşılaştık. Üretim aşamasında birçok teknolojik ürün kullanılan bu otomobillerde halen bir takım sıkıntılar vardır. Tesla kullanıcıları için en büyük sorunlardan biri de elbette ki elektrikli araçların batarya sorunu. Bilindiği üzere elektrikli araçların bataryaları oldukça uzun süre de dolum yapıyor. Bu da kullanıcıların en büyük sorunlarından biridir. Elektrikli araç kullanımı her geçen gün daha da yaygın hale geliyor olsa da Tesla, henüz bu konuda kesin bir çözüm bulmuş değildir. 

Tesla tarafından üretilen herhangi bir elektrikli araç modeli tek dolum şarj ile 500 km'ye kadar yol gidebiliyor olsa da bu sürenin ardından kullanıcı, elektrikli aracının şarjını doldurmak amacıyla şarj istasyonu başında yaklaşık 2 saatten 12 saate kadar beklemesi gerekebiliyor. Bu da kullanıcılar açısında son derece büyük bir sorundur. Elektrik istasyonunda kullanıcının bu kadar çok vakit kaybetmesi hayat kalitesini düşürecek en büyük sorunlardan biridir. Elon Musk, oldukça uzun olan bu bekleme süresini elektrikli araç kullanıcıları için daha da eğlenceli hale getirmek için Tesla araçlarda, şarj edilme esnasında kullanılabilmesi için özel bir oyun hazırlattı. Kullanıcılar araçlarını şarj ederken aynı zamanda bu eğlenceli oyun ile sıkılmadan bekleyebilirler. 

Faka bu sorunun tamamen çözüldüğü anlamında elbette ki gelmiyor. araçların şarj olma süreleri halen uzun. Beach Buggy Racing 2 adlı oyununun Tesla oyun sürümü için Tesla araçlarda yerini almaya geliyor. Elektrikli araç sürücüleri, araçlarının şarj olmasını beklerken bu oyunu oynayarak zamanlarını daha keyifli bir şekilde geçirebilirler. Oyun oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayan kullanıcılar bu süreyi sıkıcı olmaktan çıkararak daha da eğlenceli hale getirebilirler. 

Elon Musk tarafından yapılan ilk eğlence güncellemesi de elbette ki bununla kalmıyor. Tesla'nın kurucu ortağı Elon Musk, bundan önce de kış aylarının başında Romance Mode güncellemesi ile beraber Tesla elektrikli araçlarının ekranına şömine getirmişti. Bu şömine güncellemesi ile beraber Tesla kullanıcıları, araçlarında şömine sesleri dinlerken aynı zamanda yolculuk yapıyor ve arabalarının da şömine keyfi yapabiliyorlar. 

 


Apple 2013 Yılında Tesla'yı Satın Almak İstemişApple 2013 Yılında Tesla'yı Satın Almak İstemiş
Tesla Elektrikli Denizaltı Konseptini YayınladıTesla Elektrikli Denizaltı Konseptini Yayınladı
Tesla Model 3'ü Kamyonete ÇevirdilerTesla Model 3'ü Kamyonete Çevirdiler

PAYLAŞ