Elon Musk, Twitter'dan Tesla hakkında olumsuz paylaşım yapanları şikayet ediyor - Haberler - indir.com

Elon Musk, Twitter'dan Tesla hakkında olumsuz paylaşım yapanları şikayet ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-03 11:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

TESLA etiketi ile firmaya karşı olumsuz yorumlarda bulunan kişilerin profiline bakan ve sonrasında kişiyle alakalı bilgi almak için CEO’su ile iletişime geçen Elon Musk, bir ajan misali olayı ileri boyuta taşıyarak sağlam bir paylaşım kovalayıcısı oldu.

Tesla ile alakalı sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımları yakından takip eden Elon Musk, sosyal medya platformalrını yakından takip eden ve aktif bir şekilde kullanan bilim adamı olarak tanınıyor. TESLA etiketi ile atılan her tweetleri tek tek okuyarak, marka hakkında insanların görüşkerini yakından takip eden Elon Musk, Twitter’ı iş için gayet güzel bir şekilde kullanıyor. TESLA etiketi ile firmaya karşı olumsuz yorumlarda bulunan kişilerin profiline bakan ve sonrasında kişiyle alakalı bilgi almak için CEO’su ile iletişime geçen Elon Musk, bir ajan misali olayı ileri boyuta taşıyarak sağlam bir paylaşım kovalayıcısı oldu. Daha önceden de böyle bir olaya imza atan Elon Mus, bu işlemi üst düzey insanlar ile beraber yapıyor.

Elon Musk yerinde siz olsaydınız böyle bir işe kalkışır mıydınız?

İlk icraatını ise geçtiğimiz Temmuz ayında başlatan Elon Musk, Volkswagen’in CEO’su Herbert Diess’a çalışanlarından birinin sosyal medya devi olan Twitter’da Tesla ile ilgili olumsuz tweet attığını ifade etmişti. Ve bu olayın peşini bırakmayan Elon Musk, bu olayla ilgilenmesi gerektiğini söyledi. Bu olayın arkasından Tesla ile alakalı Tweet atmaktan vaz geçen çalışan başına iş almamak için hesabını kapattı. Diğer CEO’lara göre Ywitter’da daha aktif bir şekilde bulunması ile ve kişilere samimi yanıtlar vermesi ile bilinen Elon Musk, bu tarz garip girişimlere de imza attı. Elon Musk yerinde siz olsaydınız böyle bir işe kalkışır mıydınız? Ben olsam kendimi küçük düşürecek böyle bir davranışa girmezdim.





PAYLAŞ