Elon Musk tuğla satmaya başlayacak! - Haberler - indir.com

Elon Musk tuğla satmaya başlayacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 11:10:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz haftalarda Boring Company ilk tünelini 10 Aralık tarihinde açmak için gün sayarken bir taraftan da Elon Musk'ın Boring Company genel merkezi yakınlarında bir "Tuğla Mağazası" açacağı iddiaları ortaya çıktı.

Renkleriyle dikkat çekecek!

Kaliforniya eyaletinin Hawthorne şehrinde, hem Boring Company hem de SpaceX genel merkezlerinin yakınlarında olan eski bir dükkanı mağazaya çevirmeye başlayan Elon Musk, kazdıkları tünellerden çıkan hafriyatlardan üretilen ürettikleri lego benzeri tuğlalara dönüştürdükten sonra satmayı hedefliyor.

Canlı yayın esnasında elektrikli uçak yapacağım diyen Elon Musk, uyuşturucu içtiCanlı yayın esnasında elektrikli uçak yapacağım diyen Elon Musk, uyuşturucu içti

Elon Musk, BFR Roketinin Adını Değiştirildiğini Duyurdu!

Business Insider'in haberlerinde Boring Company tarafından paylaşılan bir görselde eski dükkanın dışının beyaz renkle boyandığı ve üzerine The Brick Store yazıları görülüyor. Renk değişimiyle alakalı çevresindeki yapılardan ayrılarak ilgi çekmeyi de ilk hedefleri olarak gözüküyor.

BI'nın paylaştığı görsellerde, Boring Company adına şehir planlama komisyonuna yapılan başvurudan alınmış görseller. Yapılan başvuru, dış yüzeyde yapılacak olan değişimlerin detaylarını da kapsıyor. Bu detaylarda kullanılacak renklere kadar bilgiler net bir şekilde açıklanmış bir durumda.

Trafiği yer altına taşıyarak kalabalık şehirlerdeki yoğunluğu azaltmayı hedefleyen Elon Musk, bu projenin en masraflarından biri olan kazma maliyetler, çıkan hafriyattan yapacağı tuğlaları satarak düşürmeyi amaçlıyor diyerek de amacını anlayabiliriz. Bir çok açıdan mali çözümler üreten Elon Musk daha önce de Boring Company şapkalarını satarak 300 bin doları geçen kar elde etmişti. Tüm bu çalışmaları sadece para kazanmak amacıyla yapacağını da düşünmek yanlış olabilir. Tuğla mağazasının açılacak olması, buradan satılacak tuğlalarla yapılacak ve tabi ki ilgili doğal bir pazarlama materyali olacağı için Elon Musk'a çok fazla faydalar sağlanabilir.


Elon Musk'a Balıkesirden kötü haber!Elon Musk'a Balıkesirden kötü haber!
Elon Musk’ın 2023’te Ay’a Japon Milyarder Yusaku Maezawa'yı götürecekElon Musk’ın 2023’te Ay’a Japon Milyarder Yusaku Maezawa'yı götürecek
Elon Musk'ın Simülasyon Yaşamı Hakkındaki TeorileriElon Musk'ın Simülasyon Yaşamı Hakkındaki Teorileri

PAYLAŞ