Elon Musk Doğum Gününü Teslayla Kutladı - Haberler - indir.com

Elon Musk Doğum Gününü Teslayla Kutladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-28 09:32:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Cuma günü 48 yaşında girecek olan Elon Musk, Twitter üzerinden hayranları tarafından doğum gününü nasıl planladığı konusunda tweet’ler aldı. Hayranlarına cevap veren Musk, takipçilerinin bir kısmını şaşırtırken bir kısmının da beklediği cevabı verdi.

Attığı tweet’lerle gündeme bomba gibi düşen Tesla CEO’su Elon Musk, gene attığı bir tweet ile gündeme bomba gibi düştü. Bu defa ise doğum günü planını tweet atarak hayranlarına duyuran Elon Musk, takipçilerini şaşırtmayı başardı. Yarın 48 yaşında girecek olan Elon Musk, Twitter üzerinden hayranları tarafından doğum gününü nasıl planladığı konusunda tweet’ler aldı. Hayranlarına cevap veren Musk, takipçilerinin bir kısmını şaşırtırken bir kısmının da beklediği cevabı verdi. Reagan Beck isimli bir kullanıcı popüler sosyal medya mecrası olan Twitter üzerinden “Herhangi bir doğum günü planı var mı? Yoksa sadece aile ile vakit mi geçireceksin?” sorusunu sordu.

Elon Musk İnternet Dağıtacak 12 Bin Starlink Uydusundan 60 Tanesini PaylaştıElon Musk İnternet Dağıtacak 12 Bin Starlink Uydusundan 60 Tanesini Paylaştı

Musk hayranına iş hayatının onun için daha değerli olduğunu ifade eden bir tweet attı

Aldığı bu soru karşısında sessiz kalmayan Elon Musk ise hayranına şu cevapla tweet attı; “Tesla’nın global lojistiği üzerinde çalışıyorum.” Takipçisi Beck ise ona “Senin de zamana ihtiyacın var, değil mi? (Evet… sen bile)” cevabını verdi. Musk ise verdiği cevapla çalışma hayatının onun için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Elon Musk’ın ise cevabı şu şekilde oldu; “Lojistik ve nihai teslimat son derece önemlidir.” 2018’un ikinci çeyreğinde Tesla, birinci çeyrekte teslim edilen araç sayısı rekorunu kırarak o senenin son 3 ayında 90 bin 700 aracı kullanıcılara ulaştırdı. Tahminen Tesla’nın lojistik operasyonunun gücüne inip gelmeyeceği düşünülen Musk, geçtiğimiz Salı günü Business Inside tarafından bildirildiği üzere Tesla çalışanlarına bir e-posta iletti. Yeni yaşında Elon Musk’a güzellikler diliyoruz.

 

 

 


Elon Musk Attığı Tweetle Olay YarattıElon Musk Attığı Tweetle Olay Yarattı
Elon Musk'dan Tesla Kullanıcılarına Özel OyunElon Musk'dan Tesla Kullanıcılarına Özel Oyun

PAYLAŞ