Elon Musk Dogecoin'in değişmesini istiyor - Haberler - indir.com

Elon Musk Dogecoin'in değişmesini istiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-17 16:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Dogecoin hakkında attığı tweetler ile kripto paraya doğrudan müdahale eden Elon Musk, Twitter üzerinden mesajlar yazmaya devam ediyor. Yeni mesajlarında ünlü isim Dogecoin için bazı değişikliklerin yapılması gerektiğini belirtti.

Son dönemlerde Twitter için pek çok farklı özellik üzerinde etkin olan Elon Musk, Twitter üzerinden gelen soruları yanıtlayarak yeni değerlendirmelerde bulundu. Dogecoin’i önemsediğini tekrar tekrar yenileyen ünlü CEO, blok süresinin ve blok boyutlarının 10 kat arttırılması gerektiğini söyledi.

Elon Musk insanlara ne zaman çip yerleştirileceğini açıkladıElon Musk insanlara ne zaman çip yerleştirileceğini açıkladı

Elon Musk Dogecoin’in rakipsiz olmasını istiyor!

Elon Musk’ın Twitter'da Dogecoin için açıklamalar yapmasının temeli ise kullanıcı tarafından kendisine yöneltilen soru.

“Elon, Dogecoin’i birçok yönden Bitcoin’e göre daha iyi olduğu için seçti. Dogecoin, BTC’den daha hızlıdır, ücretleri daha düşüktür ve daha az çevresel etki oluşturur.” şeklinde sorulan soruya net bir şekilde cevap veren Elon Musk Dogecoin’in kripto para sektöründe rakipsiz olması adına yapılması gerekenleri net bir şekilde belirtti.

Twitter mesajında “En ideali, Dogecoin’de blok süresini 10 kat hızlandırmak, blok boyutunu 10 kat artırmak ve ücretleri 100 kat düşürmektir. Dogecoin, bu şekilde rakipsiz olur.” diyerek konu ile ilgili düşüncelerini aktaran Tesla CEO’su, yaptığı Bu açıklamalar ile birlikte yeniden kripto para alanında beklentileri arttırdı. İşlem ücretlerinin daha düşük olması ve hacmin artırılacak olması kripto paranın sektörde farklılık yaratarak, daha yüksek değerlere ulaşmasında etkili olabilir.

Dogecoin’de şu andaki durum ne?

Dogecoin ile ilgilenen pek çok kişinin bilmediği Dogecoin işleyişi ise diğer alternatiflere göre oldukça kısıtlı. Dogecoin blok boyutu sadece 1 MB ile sınırlandırılmış durumda. Bu da kripto paranın diğer kripto para alternatiflerine göre daha geride kalmasına neden oluyor. Dogecoin için yapılan madencilik faaliyetlerinde ise her dakikada yeni bloklar üretiliyor. Oysa Bitcoin gibi sektör öncüsünde 10 dakikada bir yeni blok üretiliyor. Mevcut istatistiklere göre ise 24 saatlik süre içerisinde yaklaşık 33 bin işlemin yapıldığı Dogecoin’de saat başına yapılan işlem sayısı ise ortalama 1379. Tüm bu yapılan işlemlerin ücret ortalaması ise 1.60 dolar. İşlem ücreti son yaşanan gelişmeler ile birlikte ciddi bir yükseliş kaydetti.


DOGE, Elon Musk'ın SNL yayını ile sert düştü! DOGE, Elon Musk'ın SNL yayını ile sert düştü! 

PAYLAŞ