Elon Musk, Dogecoin Müzik Festivalinde DJ olabilir - Haberler - indir.com

Elon Musk, Dogecoin Müzik Festivalinde DJ olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-02 12:45:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dogecoin ile alakalı paylaşımlar gerçekleştiren bir Twitter hesabı, Dogecoin Müzik Festivali adlı bir fikri ortaya sundu. İçerisinde Grimes, Snoop Dogg ve Mark Cuben gibi isimlerin yer aldığı ve ödeme aracı olarak ise sadece Dogecoin’in kabul edileceği bu festival fikri, Elon Musk’tan destek aldı. Twitter üzerinde 150 bin seviyesinde takipçiye sahip olan ve Dogecoin ile alakalı paylaşımlar yapan bir Twitter hesabı, içinde Elon Msuk, Musk’ın sevgilisi Grimes ve Snoop Dogg’un yer aldığı bir fikri ortaya çıktı. Kullanıcılara “Dogecoin Müzik Festivali’ne katılmak ister miydiniz?” diye bir soru soran hesap, takipçilerinden olumlu tepki alırken, bu olumlu destekler arasında Elon Musk’da yer aldı.

Kullanıcı adı “itsALLrisky” olan bir Twitter hesabının yaptığı açıklamaya göre Dogecoin Müzik Festivali’nin DJ’i Elon Musk’ın da kendisi olacak. Grimes ile Snoop Dogg ise bu festival kapsamında şarkı söyleyecek.

Goldman Sachs yöneticisi Dogecoin'den milyonlar kazanıp istifa ettiGoldman Sachs yöneticisi Dogecoin'den milyonlar kazanıp istifa etti

Dogecoin festivaline, Elon Musk’tan destek

Dogecoin’in tek ödeme aracı olacak bu etkinlik kapsamında kullanıcıların kendi köpeklerini getirmeleri gerekecek. Ayrıca ünlü iş adamı Mark Cuban da festivalin finansal destekçisi olacak. Binlerce destek gören bu fikir, Elon Musk tarafında da kabul edilmişe benziyor. Kendisinin de etiketlendiği bir tweete yanıt veren Elon Musk, fikrin kulağa hoş geldiği söyledi. Bugüne kadar yaptığı açıklamalar ile Dogecoin ile alakalı hemen her şeyi destekleyen Musk, bu sayede müzik festivaline de desteğini açıkça gösteriyor. Bu fikir bir proje olur ise Elon Musk’ı DJ olarak görebiliriz.

Diğer yandan aynı Twitter hesabı bir süre önce “Dogepalooza” adlı bir festival de yapmayı düşünmüş ve bu konuyu takipçileri ile paylaşmıştı. Bu festival ile alakalı somut bir adım atılmazken, festivalin tarihine ve mekanına yönelik açıklama yapılmadı.  


Elon Musk Dogecoin'in değişmesini istiyorElon Musk Dogecoin'in değişmesini istiyor
Elon Musk attığı tweet ile Dogecoin'i tekrar hareketlendirdiElon Musk attığı tweet ile Dogecoin'i tekrar hareketlendirdi

PAYLAŞ