Elon Musk: Akıllı saatler ve telefonlar dünün teknolojisi, gelecek Neuralink - Haberler - indir.com

Elon Musk: Akıllı saatler ve telefonlar dünün teknolojisi, gelecek Neuralink

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-16 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Tesla CEO’su Elon Musk, akıllı telefonlar ve akıllı saatler ile alakalı açıklamalar yaptı. Bu cihazların dünün teknolojisi olduğunu ve geleceğin Neuralink olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddiaya göre Huami’nin Tesla ile görüşme içerisinde olduğu ve yakın zamanda ise Tesla’nın kendi akıllı saatlerini tanıtabileceği iddia ediliyordu. Elon Musk, dün gece atmış olduğu bir tweet ile bu iddiaları yalanlamış oldu. Ancak iddialar yalanlamak ile kalmayıp diğer yandan akıllı cihazlar hakkında fikirlerini de söylemiş oldu.

CleanTechnica adlı web sitesinin “Tesla partnerleriyle akıllı saat geliştiriyor” adlı haberine yanıt veren Elon Musk, “Kesinlikle hayır. Akıllı saatler ve telefonlar dünün teknolojisi, gelecek Neuralink”diyerek akıllı telefonları eski teknoloji olarak gördüğünü açıkladı.

Elon Musk Türkiye'ye çalışacakElon Musk Türkiye'ye çalışacak

Elon Musk’a göre gelecek Neuralink teknolojisi olacak

Elon Musk’ın geçtiğimiz dönemde bir canlı demo göstermiş ve Neuralink projesini sunmuştu. Bu proje beynimizi direkt bir şekilde bilgisayara bağlamayı ve elektronik cihazların herhangi bir kontrolcü kullanmadan kontrol etmeyi vaddetiğinden Musk’ın akıllı telefon ve akıllı saatleri “dünün” teknolojisi olarak görüyor. Bununla beraber Neuralink, henüz test aşamasında olduğu için yakın zamanda genel kullanıma sunulması beklenmiyor. Musk’ın açıklamalarına göre şu an içi neredeyse bir bozuk para boyutunda olan Neuralink cihazı, bir operasyon ile beynimize implant edilecek ve beynin bilgisayarlar ile bağlantı kurması mümkün olmuş olacak.

Bakalım Elon Musk, nasıl bir ilerleme gösterecek göreceğiz.


Elon Musk'daan Wikipedia hakkında beklenmeyen çağrıElon Musk'daan Wikipedia hakkında beklenmeyen çağrı
Elon Musk, insan beyni ile bilgisayarları iletişim kurmasını sağlayan Neuralink'i tanıttıElon Musk, insan beyni ile bilgisayarları iletişim kurmasını sağlayan Neuralink'i tanıttı

PAYLAŞ