Eleştirilen Diablo Immortal için resmi açıklama geldi - Haberler - indir.com

Eleştirilen Diablo Immortal için resmi açıklama geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 10:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Diablo Immortal'ın mobil versiyonu ile ilgili yapılan açıklamalar sonrasında eleştiri odağında yer alan Blizzard konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Geniş bir oyuncu kitlesi bulunan Diablo Immortal için alınan karar büyük bir tartışma yarattı. Yapımcı firma tarafından yapılan açıklamalarda oyunun mobil oyun olacağı duyurulurken bu gelişme pek çok kullanıcıyı memnun etmedi. Blizzard ise yaptığı açıklama ile konuyla ilgili oyunculara yönelik bir savunma verdi.

DIABLO 3: REAPER OF SOULS CE sistem gereksinimleriDIABLO 3: REAPER OF SOULS CE sistem gereksinimleri

Blizzard'dan yanıt gecikmedi

Blizzard tarafından yapılan açıklamalarda yeni bir Diablo oyunu yerine mobil versiyon üzerinde çalışılması en çok tepki çeken taraf olmuştu. Blizzard'ın baş oyun tasarımcısı Wyatt Cheng ve kıdemli oyun yapımcısı Joe Hsu tarafından yapılan açıklamalarda mobil pazarın giderek büyümesinin firmayı bu yöne doğrulttuğu ve bu nedenle de Blizzard tarafından Diablo Immortal olarak mobil bir oyunun geliştirildiği ifade edildi. Harika bir mobil oyun yapma fırsatı bulduklarını ve bu fırsatı değerlendirmek istediklerini belirterek bu konuda şirketin kararına yönelik net bir açıklama yapan firma temsilcileri, bu açıklamaları il oyuncuları tatmin etmediği gibi tartışmaları da noktalandıramadı.

Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamalarda üzerinde durulan bir diğer nokta ise yeni deneyimler. Mobil alanda daha etkin bir şekilde yer almak isteyen firma, hem yeni deneyimler hem de mobil alandaki mevcut potansiyel için böyle bir karar almış durumda.

Tepkiler arasında Crusaders of Light ile yeni oyunun çok benzer olduğuna yönelik de ifadeler yer alırken geliştiriciler iki firmanın ortak bir şekilde çalıştığını söyledi. Yeniden kaplama yapılmış hali olduğu yönündeydi. Bu konuda da Cheng iki firmanın ortaklaşa çalıştıklarını ve her şeyi yeni oluşturduklarını söyledi.

Blizzard'dan yeni bir Diablo oyunu gelebilir


İlgili uygulamalar
Blizzard'dan yeni bir Diablo oyunu gelebilirBlizzard'dan yeni bir Diablo oyunu gelebilir
Diablo 3, Nintendo Switch'e geliyorDiablo 3, Nintendo Switch'e geliyor

PAYLAŞ