Elektrikli scooter Bird, hem satış hem kiralama modeliyle Türkiye’ye geliyor - Haberler - indir.com

Elektrikli scooter Bird, hem satış hem kiralama modeliyle Türkiye’ye geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-08 11:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Kaliforniyalı elektrikli scooter şirketi Bird, çok yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yapacak. İlk olarak belli elektrikli scooter modellerini Türkiye pazarına sokacak olan Bird, kiralama hizmetini 2021 yılında Türkiye'ye getirmeyi planlıyor.

Şirketin ilk olarak Bird One ve Birdie modellerini Türkiye'de satışa sunacağı ifade ediliyor. Birbirinden farklı 3 renk modeli ile gelen Bird One, tam olarak dolu olan pille 40 km'ye varan bir menzil vadediyor. Dahili GPS sistemine de destek sağlayan scooter, hırsızlara karşı da koruma sağlıyor. Saatte en fazla 25 km hıza ulaşabilen scooter, yaklaşık olarak 100 kg'a kadar bir kişiyi taşıyabiliyor. Yurt dışındaki pazar satış fiyatı 1.299 Dolar olan scooterın Amerika pazarındaki fiyatı ile benzer bir fiyat ile Türkiye'ye geleceği konuşuluyor.

Huawei, Google'ı yenebileceklerine inanıyorHuawei, Google'ı yenebileceklerine inanıyor

Bird imzası taşıyan Birdie'nin Türkiye satış fiyatı ne kadar?

3 yaş ve üzeri çocuklar için üretilmiş olan Birdie modeli ultra geniş tekerleklere sahip. Yüksekliği ayarlanabilir olan T-gidon ile gelen scooterın gövde kısmında kaliteli malzemelere yer verilmiş. Havacılık düzeyinde alüminyum gidonu ile şık bir tasarım sunan modelinde güvenilir ayak freni yer alıyor. Ayak freni kullanıcıların hızlı bir şekildi durmasına kolaylık sağlıyor. Kaymayan ergonomik tutma kolları ise küçük eller için daha iyi kontrol imkanı sağlıyor. Güvenli ve emniyetli bir sürüş için Birdie’nin kapsamlı test ve sertifikasyon süreçlerinden geçtiği ifade ediliyor. Scooter modelinin Türkiye’deki fiyatı ise 990 TL. Birdie, Elektrik Pembe, Güvercin Beyazı ve Jet Siyahı renk seçeceğiyle satın alınabiliyor. 



PAYLAŞ