El Yakan Katlanabilir Akıllı Cihazlara Göre En Ucuz Olan Tanıtıldı - Haberler - indir.com

El Yakan Katlanabilir Akıllı Cihazlara Göre En Ucuz Olan Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-28 12:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının en çok ses getiren etkinliklerinden biri olarak bilinen MWC 2019 etkinliğinde birbirinden farklı özelliklere sahip katlanabilir akıllı cep telefonları ile karşı karşıya gelmiştik. Teknoloji devleri Huawei ve Samsung geliştirdikleri katlanabilir akıllı cep telefonları ile MWC etkinliğine damgasını vurmayı başarmıştı. Fakat bu cihazlar el yakacak düzeyde pahalı olması sebebiyle orta düzeyli insanların sahip olmasının önüne geçecek gibi gözüküyor. Fakat aralarında bir tanesi var ki,o fiyat olarak diğerlerine göre çok daha uygun fiyata karşımıza çıkıyor. Energizer geçtiğimiz günlerde 18.000 mAh batarya özelliğine sahip olan akıllı cihazı tanıtarak gözleri üzerine toplamayı başarmıştı. Bununla beraber aynı zamanda MWC 2019 etkinliğinde Energizer markası, Power Max P8100S adlı katlanabilir akıllı cep telefonu sundu. 

Power Max P8100S En Uygun Kartlanabilir Cihaz 

Fiyat olarak diğer katlanabilir akıllı cep telefonlarına göre çok daha uygun olarak karşımıza çıkan Power Max P8100S modeli katlanabilir cihazlara ilgi duyan herkesin gözdesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Power Max P8100S, MWC 2019 etkinliğinde sessiz sedasız tanıtılarak katlanabilir cihazlar arasında yerini almayı başardı. Herkes tarafından bilinen katlanabilir cihazlarda olduğu gibi Power Max P8100S modelinde de iki farklı ekran özelliği bulunuyor. Esnek bağlantı noktası ile katlanma imkanı sunan ve bunu sorunsuz bir şekilde yapan bu akıllı cihaz kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeyde gibi gözüküyor. 

Power Max P8100S modelli Energizer markalı cihaz ana ekran olarak adlandırılan dış tarafta bulunan ekran 6 inç olup Full HD Plus çözünürlük özelliğine sahiptir. İç kısımda yer alan ekran ise 8.1 inç boyutunda olup yine ana ekran gibi Full HD Plus çözünürlük özelliği ile tasarlanmıştır. Her yaptığı ile adından söz ettirmeyi başaran Energizer markası Power Max P8100S modelli katlanabilir özelliğe sahip akıllı cihazı MWC etkinliğinde cam fanus içinde tanıttı. Cihazda bulunan iki ekranında nasıl çalışma performansı sergilediği ve katlanma sisteminin nasıl gerçekleştiği konusunda henüz her hangi bir bilgi bulunmuyor. Buna rağmen oldukça ses getirecek olan Power Max P8100S akıllı cihazın şu an için en dikkat çeken özelliği fiyatı. Çünkü piyasaya yeni bir soluk kazandıran katlanabilir cihazlar oldukça pahalı fiyatlara satışa sunuluyor. 

Tasarım Olarak Geride Kalıyor

Energizer tarafından uygun maliyetli olarak tasarlanan Power Max P8100S katlanabilir akıllı cihaz, fiyatının uygun olması sebebiyle akıllara dayanıklılık sorununu getiriyor. Cihazın katlanma kısmına bakacak olursak akardeonu anımsatan bir görüntü ile karşı karşıya geliyoruz. Cihazın donanımsal ve kamera özellikleri ise tasarımın aksine oldukça şaşırtıcı düzeyde. Akıllı cihazın arka kısmında iki farklı görevde kamera bulunuyor. Cihazın ana kamerası 48 MP, ikinci kamera ise 12 MP olarak ana kamerayı destekleyecek nitelikte. Power Max P8100S'in ön tarafında ise 24 MP'lik bir kamera sistemi bulunuyor. 

Cihazın donanım tarafına bakacak olursak, cihaz gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemci sisteminden alıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda 8 GB RAM ve 256 GB artırılabilir depolama alanı ile tasarlanmıştır. Cihazın batarya kapasitesinin 10.000 mAh olması ise en iyi tüketim performansını sunacak gibi gösteriyor. Şu an için cihazın 850 Euro olarak satışa sunulması bekleniyor 

 





PAYLAŞ