Ekşisözlük'te Turkcell'e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor! - Haberler - indir.com

Ekşisözlük'te Turkcell'e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 16:03:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Turkcell, 15 Ocak tarihinden itibaren ücretsiz olarak yapılan internet paylaşımını ücretlendirecek. Bu ücretlendirme 9 Türk Lirası'ndan başlayacak. Fakat bu haber Turkcell kullanıcılarını oldukça sinirlendirmiş gibi duruyor. Çünkü sosyal medya ve internette tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Özellikle de diğer operatörler resmi bir açıklama yapmasa da bu ücretlendirmeyi uygulamayacağını söyleyince kullanıcılar daha fazla sinirlendi. Özellikle de Ekşisözlük'te Turkcell'e tepkiler çığ gibi büyüyor!

Türk Telekom'dan Hotspot Açıklaması Geldi!

Instagram'dan Turkcell'e özel jest!Instagram'dan Turkcell'e özel jest!

Ekşisözlük'te Turkcell'e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Türk Telekom tarafından bugün gelen bir açıklamaya göre ücretlendirme iddiaları boşa çıktı. Çünkü Türk Telekom, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yapılacak olan ücretlendirmeyi, kendilerinin uygulamayacaklarını belirtti. Bu şekilde açıklamalar ile birlikte sosyal medya ve internette Turkcell'e olan tepkiler büyümeye devam ediyor. Şuanda mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet ve erişim noktası olarak açarak, kendi internetinizi farklı cihazlarla da ücretsiz olarak paylaşabilirsiniz. Fakat Turkcell operatörünü kullanıyorsanız, 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren belirtilen kotayı aştığınızda 9 Türk Lirası'ndan başlayan ücretlendirmeler uygulanacak. 

Bu haberi alan Turkcell kullanıcıları, daha öncesinde ücretsiz olan bu özelliğin daha sonrasında neden ücretlendirildiğini merak etti. Özellikle de tepkilerin daha da büyümesini sağlayan haber, diğer mobil operatörlerin bu şekilde bir ücretlendirme yapmayacağını belirtmeleriydi. Bu durumdan dolayı  da Turkcell kullanıcıları sosyal medyada ve internet ortamında tepkilerini dile getirmeye başladı. Özellikle de Ekşisözlük'te oluşturulan "Turkcell hatlarımızı iptal ediyoruz kampanyası", 24 saat içerisinde 2000'i aşkın yorum aldı. 40'ı aşkın sayfayı oluşturan bu yorumlar, Turkcell'e olan tepkileri içeriyor. 


Turkcell'den beklenen AKN açıklaması geldiTurkcell'den beklenen AKN açıklaması geldi
Turkcell AirPods İçin Büyük İndirim BaşlattıTurkcell AirPods İçin Büyük İndirim Başlattı
Türk Telekom, kaldırdığı internet paketlerini tekrar yayınladıTürk Telekom, kaldırdığı internet paketlerini tekrar yayınladı

PAYLAŞ