Ekranıyla öne çıkan Oppo Reno Ace duyuruldu! - Haberler - indir.com

Ekranıyla öne çıkan Oppo Reno Ace duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-11 08:45:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde ilk kez aktif olarak yer alan OPPO, Reno serisinin beğenilmesi üzere seriyi daha da büyütmeye yönelik hareket edecek gibi gözüküyor. Oldukça başarılı bir nokta da yer alan bu seriye kısa bir süre sonra Reno Ace modeli de serinin arasına girecek. Bildiğiniz üzere akıllı cihaz üreticisi OPPO, geçtiğimiz hafta yeni Reno 2 serisini tanıttı. Söz konusu bu aile içerisinde, Reno 2, Reno 2Z ve Reno 2F adlı üç farklı cihaz yer alıyor. Bu ailenin içerisine artık kesin olarak Reno Ace modeli de dahil olacak. 

OPPO tarafından bugün itibariyle resmi olarak tanıtımı gerçekleşen bu model, ekim ayı içerisinde lanse edilecek deniyor. Söz konusu bu modeli, Reno ailesinden ayıracak olan en önemli özellik ise ekranı olarak değerlendiriliyor. Çünlü Reno Ace, 90 Hz bir OLED ekran özelliğine sahip olup, kullanıcılara profesyonel bir kullanım sunacak. Hatta şöyle ki bu ekran ile beraber kullanıcılara OnePlus 7 Pro gibi oldukça akıcı bir kullanım sunulacak. 90 Hz ekran özelliğine sahip olan akıllı cep telefonları bildiğiniz üzere sadece oyun oynarken değilde de aynı zamanda normal arayüz kullanımı esnasında da kusursuz bir kullanım sunuyor. 

Oppo Reno 5G Özellikleri ve Fiyatı Belli OlduOppo Reno 5G Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Reno Ace, seriye dahil olmaya hazır

90 Hz ekran özelliğine sahip olan cihazlar hakkında yapılan yorumlara baktığımızda kullanıcılar standart 60 Hz ekran kullanımına kesinlikle dönmek istemiyorlar. Üretici şirket, Reno Ace hakkında şu an için daha fazla bilgi vermekten kaçınıyor. Fakat tahmin edildiği üzere bu akıllı cep telefonu, amiral gemisi niteliğine sahip olacak ve periskop sistemi sayesinde 20x optik zoom yapma özelliğine sahip olacak. Beklentiler arasında, cihazda köpekbalığı yüzgeci formunda motorlu bir ön kamera sistemi olacağı yönünde. 

OPPO, Reno serisi ile büyük başarı elde etti

Akıllı cep telefonu üretimi konusunda belirli bir başarı elde etmiş olan OPPO, Reno 2 serisi ile gözleri üzerine toplamayı başarıyor. Bildiğiniz üzere henüz ülkemizde satışı olmayan OPPO, söz konusu bu akıllı cihaz ile ülkemizde de yer almaya hazırlanıyor. Bu elbette ki kesin olan bir bilgi değil fakat tahminler bu yöndedir. Reno 2, 6,55 inç 2400×1080 piksel 20:9 Dynamic AMOLED ekran özelliği ile kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunacak. Gücünü Snapdragon 730G işlemci sisteminden alan cihaz, 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı ile de kullanım esnasında kullanıcılara depolama alanı konusunda sorun yaşatmayacak gibi gözüküyor. 

Reno 2 adlı akıllı cihazda 4.000 mAh pil kapasitesi bulunuyor, cihazın arka kısmında ise dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Söz konusu bu kameralar, 48 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş açı + 13 megapiksel telefoto + 2 megapiksel portre kurulumuna sahiptir. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihaz, 20x dijital zoom, 5x hibrit ve 2 kat optik zoom yapma özelliğine sahiptir. Mevcut özellikleri ile cihaz kullanıcıları tatmin edecek gibi gözüküyor. 

 


Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!
Tanıtılması beklenen Oppo Reno 2 satışa sunulduTanıtılması beklenen Oppo Reno 2 satışa sunuldu
Ekranıyla büyük fark yaratacak yeni OPPO Reno müjdesiEkranıyla büyük fark yaratacak yeni OPPO Reno müjdesi

PAYLAŞ