Ekranıyla büyük fark yaratacak yeni OPPO Reno müjdesi - Haberler - indir.com

Ekranıyla büyük fark yaratacak yeni OPPO Reno müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ülkemizde de resmi olarak satışta olan telefon üreticisi OPPO’dan yeni akıllı telefon modelleri görmeye devam ediyoruz. OPPO serisini büyütmeyi hedefleyen şirket, yeni gelecek modelinde ekran özellikleri ile fark yaratması bekleniyor. Oppo şirketi tarafından henüz kısa bir süre önce yeni Reno 2 seri akıllı telefon ailesi tanıtılmıştı. Bu seride Reno 2, Reno 2Z ve Reno 2F olarak üç farklı model bulunuyor. Bu modellere şimdi bir yenisi daha ekleniyor. Şirketin piyasada yer alan Reno 10X Zoom modeli üzerine yeni amiral gemisi olarak gelmesi düşünülen Reno 20X Zoom modelinin 90 Hz bir OLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Resmi olarak açıklanan bu detay ile beraber ekranın oldukça akıcı bir deneyim sunabileceği anlamına geliyor.

Ekranı İle Fark Yaratacak Reno 20X Zoom Geliyor

Oppo 5S Türkiye fiyatı açıklandıOppo 5S Türkiye fiyatı açıklandı

90 Hz ekran deneyimi sadece oyun içerisinde değil normal arayüz kullanımında bile oldukça akıcı bir deneyim sunuyor. 90 Hz kullanıcıların 60 Hz bir ekrana dönüş yapmak istemediği ifade ediliyor. Ülkemizde de ilgi görmesi beklenen bu modelin 6.55 inç büyüklüğünde 2400x1080 piksel çözünürlüklü 20:9 bir ekrana sahip olması bekleniyor. Bu ekran paneli Dynamic AMOLED yapısına sahip olurken, işlemci gücü tarafından ise cihazda Snapdragon 730G kullanılması bekleniyor.

Diğer donanım detaylarında ise 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanını yeni modelde muhtemel olarak göreceğiz. 4000 mAh’lik bir pile sahip olacak olan bu Reno 2 modelinin arka yüzeyinde dörtlü kamera sistemi bulunacak. 48 megapiksel + 8 megapiksel ultra açı + 13 megapiksel telefoto + 2 megapiksel portre olarak dört kamera göreceğiz. Modelin bu kameraları ile beraber 20x dijital zoom, 5x hibrit zoom ve 2 kat ise optik zoom gerçekleştirebileceği bekleniyor.


Xiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyorXiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyor
Tanıtılması beklenen Oppo Reno 2 satışa sunulduTanıtılması beklenen Oppo Reno 2 satışa sunuldu

PAYLAŞ