Ekrana Entegre Kameralı Nokia 8.1 Plus Geliyor - Haberler - indir.com

Ekrana Entegre Kameralı Nokia 8.1 Plus Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 13:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi HMD Global’ın yeni modeli olan Nokia 8.1 Plus cihazı hakkında ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şirketin bir ilke imza atması beklenen bu modeliyle dikkat çekmesi bekleniyor. Son dönemlerde Nokia cephesinden Nokia 9 PuewView, Nokia 8.1 Plus ve Nokia 6.2 gibi birçok akıllı telefon modeli ortaya çıkıyor. Şimdi ise Nokia 8.1 Plus modeli hakkında iddialı bazı detaylar ortaya çıktı. Taslak görselleri bulunan bu modelin ayrıca Nokia 6.2 olarak da lanse edilmesi bekleniyor. Nokia’nın resmi olarak MWC 2019 etkinliğinden önce tanıtması beklenilen bu modelde 6.2 inçlik Full HD+ bir ekran göreceğiz. İlk defa bir Nokia modelde ön kamera ekrana entegre olarak gelmesi bekleniyor. Cihaz gücünü Snapdragon 632 işlemcisinden alacakken 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleri bizleri karşılayacak.

Ekrana Kamera Entegreli Nokia Geliyor

Nokia'nın 5 kameralı telefonu PureView'in fiyatı belli olduNokia'nın 5 kameralı telefonu PureView'in fiyatı belli oldu

Arka yüzeyde 16 megapiksellik ZEISS çift kamera sistemi yer alacak olan Nokia 6.2 OZO ses alt yapısına sahip olacak. Cihazın orta segment bir model olması beklenirken USB-C bağlantısı ve uygun fiyatlı seçeneklerin kullanıcılara sunulması bekleniyor. Modelin diğer yandan Android One kapsamında yer alması bekleniyor. Bu şekilde cihaz güncelleme sıkıntısı çekmeyecek ve Google’ın en yeni ve güncel işletim sistemi sürümüne en hızlı ve erken şekilde erişebilecek. Kutu içerisinden Android 9.0 Pie ile çıkacak olan modelin ekran tarafındaki çerçevelerinin de bir hayli ince tasarıma sahip olması bekleniyor.

Nokia'dan 3 Yeni Akıllı Telefon Daha Geliyor

Parmak izi okuyucusu ise cihazın arka yüzeyinde bulunacak. Nokia’nın tasarımı ile ön plana çıkacak olan bu modelinin Nokia 6.2 veya Nokia 8.1 Plus olarak adlandırılması beklenirken orta segmentin iddialı modellerinden birisinin Nokia cephesinden geleceğini ifade edebiliriz. Cihazın tanıtım tarihine dair henüz bir detay belli olmuş değil.  


Nokia'nın 8.1 Plus Render görüntüleri ortaya çıktı!Nokia'nın 8.1 Plus Render görüntüleri ortaya çıktı!
Nokia 9 Pureview yeniden hayal kırıklığı yarattıNokia 9 Pureview yeniden hayal kırıklığı yarattı
Nokia 9 PureView'in tanıtım tarihi mi ertelendi?Nokia 9 PureView'in tanıtım tarihi mi ertelendi?

PAYLAŞ