Ekran altı Touch ID 2021 yılında gelebilir - Haberler - indir.com

Ekran altı Touch ID 2021 yılında gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-20 16:30:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Son zamanlarda gündemde kendisine bir hayli geniş yer bulan ekran altı Touch ID hakkında yeni söylentiler yer almakta. Apple’ın Face ID sistemi istenildiği gibi çalışsa da, insanların ekran altı parmak izini daha çok tercih ettiği aşağı yukarı tahmin ediliyor. Bu yüzden şirketin gelecekteki telefonlarına potansiyel olarak her iki seçeneği de kullanıp kullanmayacağı merak söz konusu.

Ekran altı Touch ID 2021 yılında gelebilir!

iPhone 12’de ekran altı parmak izi özelliği gelmese de, son derece kullanışlı olan bu özelliği Apple’ın hala geri getirmek istediği yönünde çeşitli iddialar var. iPhone için ekranın altında bir parmak izi tarayıcısının olmasını ihtimal olduğunu iddia eden, Twitter kullanıcı adı @L0vetodream olan sızıntı uzmanının bir tweet’ine göre şöyle;

Apple Music ve Spotify İngiliz Parlamentosu tarafından araştırılacakApple Music ve Spotify İngiliz Parlamentosu tarafından araştırılacak

MESA uts for iPhone — 有没有搞措 (@L0vetodream) October 16, 2020

“MESA” is Touch ID.

“uts” is “under the screen” — Jon Prosser (@jon_prosser) October 16, 2020

Şu anda iPhone 13 hakkında hiçbir şey bilmediğimizi göz önüne alırsak, belki de bu özelliği 2021 yılının sonunda ekran altı Touch ID ile karşılaşmayı tahmin etmekten başka yapacağımız bir şey yok.

Ekran altı parmak izi sensörü yeni değil ve çeşitli Android telefon üreticileri cihazlarında kullandı hatta çok tutulduğu açık ve net ortada. Belki de Apple daha iyi olabilecek bir özelliğe benzersiz bir yaklaşım sunabilir.

Aynı zamanda iPhone için ekranın altında bir Touch ID bulunması hakkında söylentileri de ilk defa duymuyoruz. Daha önce, Bloomberg’den böyle bir özelliğin 2021 yılının sonuna kadar erken şekilde çıkabileceğini iddia eden bir rapor da vardı. Apple hakkındaki söylentiler çok nadir bir şekilde gerçekleşiyor. Tek yapılması gereken şey bekleyip görmek.



PAYLAŞ