Ekim ve Kasım ayında ışın hızı teknolojisi gelecek oyunlar - Haberler - indir.com

Ekim ve Kasım ayında ışın hızı teknolojisi gelecek oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-23 09:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Işın izleme (Ray Tracing) teknolojisi ile beraber, hem yüksek bütçeli hem de bağımsız oyunlarda heyecan verici gelişimler sağlıyor. RT ile beraber daha önceden geliştiriciler tarafından yapılan yansıma ve ışık hesaplamalarını artık ekran kartlarının içerisinde bulunan bir bölüm yapıyor. 

Ekim ve Kadım ayında Işın izleme desteği ile gelecek oyunlar

Watch Dogs: Legion

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Ubisoft tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu Watch Dogs: Legion RT teknolojisini destekleyen bir oyun olarak 29 Ekim'de oyunseverlerin karşısına çıkacak. Oyun Londra sokaklarındaki yüzlerce yansıması ile oyuncuların güzel anlar yaşamasını sağlayacak. Legion'da Londra sokaklarındaki herhangi bir NPC ile oynayabileceğiniz ve ekiniz için sürekli yeni karakterler arayışı içerisinde olacaksınız. 

Call of Duty: Black Ops – Cold War 

Call of Duty tüm zamanların en çok tercih edilen ve beğenilen oyun serileri arasında yer alıyor. Bu yıl, ikonik Black Ops serisine bir yenisini daha katıyor. Oyuncuları 1980'lerin başındaki Soğuk Savaş'ın değişken jeopolitik noktalarına götürecek olan Cold War, 13 Kasım tarihinde Işın işleme teknolojisi ile oyuncuların karşısına çıkacak. Aynı zamanda Cold War, Nvidia’nın sunduğu tüm teknolojileri sonuna kadar kullanıyor.

Cyberpunk 2077

Bu yılın en çok beklenen oyunları arasında yer alan Cyberpunk 2077, ışın izleme teknolojisi ile oyunseverlerin karşısına 19 Kasım tarihinde çıkacak. Özellikle Cyberpunk evrenindeki en ünlü şeylerden birisi de şehirlerin barındırdığı renkli neon ışıklardır. Bu sebeple oyun görsel açıdan oldukça güçlü olup oyunculara heyecan verici bir alan sunulur. Ghost in The Shell ve Akira izleyenler bu konu hakkında daha fazla detaya sahipler.

Mount & Blade II: Bannerlord

Mount & Blade II: Bannerlord, oyuncuların orta çağ denildiğinde ilk akla gelen oyunlardan biridir. Oyunun çıkışından bu yana oldukça iyi bir satış başarısı elde etmiştir. Oyuncuların severek ve beğenerek vakit geçirdiği Bannerlord'a Kasım ayında DLSS desteği gelecek. Oyunda hala Işın izleme desteği bulunmuyor ama DLSS ile ilk adım atılmış oldu.

Mortal Shell

Mortal Shell, Souls-like oyunlarına farklı bir soluk katıyor. Parçalanmış bir dünyada reflekslerinizi ve direncinizi test eden derin bir Aksiyon-RYO‘dur. Düşman çeşitliliği konusunda da oldukça iyi bir oyun. Kabuk felsefesini oyun içinde kullanan geliştirici ekip size farklı deneyimler sunuyor. Kullandığımız karakterler genellikle bizim kabuğumuz konumundalar. Mortal Shell‘e Işın izleme ve DLSS desteği Kasım ayında geliyor.

World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands genişleme paketine, Kasım ayında Işın izleme teknolojisi eklenecek.

Fortnite

Oyuncuların karşısına çıktığı günden itibaren her geçen gün daha da popüler olarak yoluna devam eden Fortnite oyunu, battle royal türünün en başarılı oyunları arasında yer alıyor. Popüler bir oyun olan Fortnite için DLSS ve Işın izleme teknolojisi sunuldu. Fortnite’da DLSS ile birlikte 3 kata kadar performans artışı sağlandı. Bu yeni özelliği ile beraber oyunculara çok daha farklı bir deneyim sunulacak.





PAYLAŞ