Eğlendirirken Para Kazandıran Mobil Uygulama: Rovler - Haberler - indir.com

Eğlendirirken Para Kazandıran Mobil Uygulama: Rovler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İstanbul merkezli yerli girişim Ovidos Creative tarafından mobil cihazlar için hazırlanmış Rovler uygulaması sayesinde, hem gezebilir hem eğlenebilir hem de bütçenize ek gelir olması amacıyla para kazanabilirsiniz.

Bir topluluk görev dağıtım uygulaması olarak geliştirilen Rovler, işletmeler ve kullanıcılar arasında bir köprü oluşturmakla beraber ihtiyaç duyulan saha ve sektör çalışmaları için kullanıcı deneyimlerini ortaya çıkaracak bir yaptırım amacına sahip.

Rovler

Uygulamayı cihazlarına indiren kullanıcılar alacakları görevler doğrultusunda gizli müşteri olarak herhangi bir mağazaya giderek araştırma yapabilir, bazı ürünlerle ilgili elde ettikleri deneyimleri fotoğraflı ya da yazılı olarak değerlendirebilir veya fiyat karşılaştırma gibi görevleri yerine getirebilirler. 

Yerine getirilen her görev için belli bir tecrübe puanı ya da hediye çeki gibi ödülleri kazanabileceğiniz uygulama ayrıca bu görevlerden para kazanılabilmesini de sağlıyor.

Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Rovler uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

Rovler Tanıtım Videosu




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ