Eğlenceli Savaş Oyunu: Battle Towers (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Savaş Oyunu: Battle Towers (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyun geliştiricisi Game Insight tarafından hazırlanan Battle Towers, savaşlardan kaçamayacak hale gelen iki ırk arasında geçecek olan savaşları kapsayan son derece eğlenceli bir savaş ve strateji oyunudur.

Her iki ırkında kendilerine has askerlerinin, binalarının ve güçlerinin olduğu oyunda, karşı ırkın bu özelliklerini düşünerek doğru stratejiler belirlemeniz ve karşı ırka karşı üstünlük kurmanız gerekiyor.

Battle Towers

Kendi askerlerinizden oluşturacağınız ordunuz ile düşman kalelerini yok etmek için mücadele edeceğiniz oyunda, sizin şehrinize yapılan saldırılara karşı da savunma yapabilirsiniz. Başarı için denge ve zamanın oldukça önemli olduğu oyunda ayrıca savaşlar esnasında size verilen görevleri de yerine getirmeniz gerekiyor.

Savaşların zorluk derecesini dilediğiniz gibi belirleyebileceğiniz Battle Towers'ta gerçek başarıyı elde etmek için yapacağınız hamleleri dikkatli düşünmeniz gerekiyor. Ayrıca oyun içerisinde altın ve elmas satın alarak oyun sürecini hızlandırabilir ya da kurduğunuz orduyu daha da geliştirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz Battle Towers adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Battle Towers Tanıtım Videosu


PAYLAŞ