Eğlenceli Savaş Oyunu: Bardbarian (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Savaş Oyunu: Bardbarian (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bir sabah köyüne saldıran düşmanların sesleriyle uyanan Brad isimli bir kahramana yardım etmenizin amaçlandığı Bardbarian, oldukça keyifli zaman geçirebileceğiniz stratejiye dayalı bir savaş oyunudur.

Oyunun ana karakteri Brad, yıllardır kan dökmek için kullandığı baltasını gitara çevirmiş, müziğin gücüyle şeytani varlıkları yenebileceğini düşünen bir kahraman olarak yaşamaya başlamış ve kendisini köyünün kurtuluşuna adamış bir halk kahramanı olarak oyunda yer alıyor. Kahramanımız köyüne saldıran düşmanlara karşı yanında ona yardım eden askerlerle beraber amansız bir savaşın içine girmiştir.

Bardbarian

Sizin ise bu oyundaki amacınız; Brad isimli bu kahramana yardım ederek ekranın sağ tarafında bulunan asker butonuna tıklayıp, istediğiniz asker çeşidini yardıma çağırmak ve ekranın sağ tarafından gelen düşmanların mücevherlere ulaşmalarına engel olmak olacak.

12 farklı birim, birbirinden güçlü 4 farklı bölüm sonu canavarı, 8 düşman tipi ve 74 adet güçlendirme seçeneğinin yer aldığı oyunda her anı heyecan verici bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu eğlenceli savaş oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan Bardbarian Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Bardbarian Tanıtım Videosu


PAYLAŞ