Eğlenceli Müzik Oyunu: Band Stars (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Müzik Oyunu: Band Stars (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyun geliştiricisi Halfbrick tarafından, müzikseverler için hazırlanan Band Stars, kendi müzik stüdyonuzu kurup müzik grubunuzu yöneterek yeni müziklerle şöhreti yakalamaya çalışacağınız eğlenceli bir mobil müzik oyunudur.

Birbirinden farklı özelliklere ve yeteneklere sahip 50 karakterden dilediğinizi seçerek kendi müzik grubunuzu oluşturacağınız oyunda, en kaliteli müzikleri ortaya çıkararak para kazanmaya çalışacak ve kazandığınız paralar ile de stüdyoya televizyonlar, ses sistemleri ve müzik aletleri gibi teknolojik aletler satın alabileceksiniz.

Band Stars

Aldığınız teknolojik aletlerle geliştireceğiniz stüdyoda ayrıca karakterlerin belirgin özelliklerini, onları eğiterek geliştirebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. 200'den fazla görevin yer aldığı oyunu arkadaşlarınız ile de oynayarak, en iyi stüdyo yöneticisiyle grubun sahibinin kim olduğunu onlara gösterebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz Band Stars'ı aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Band Stars Tanıtım Videosu


PAYLAŞ