Eğlenceli Mobil Yarış Oyunu: Small&Furious (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Mobil Yarış Oyunu: Small&Furious (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yarış oyunlarını seven mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Small&Furious, minyatür arabalar ile sevimli karakterlerin yer aldığı son derece eğlenceli bir mobil yarış oyunudur.

Karakterler ile arabaların kontrolünü sağlayarak adrenalin dolu yarışlara katılacağınız oyunda, karşınıza çıkacak olan engellerin üzerinden aşmalı, rampalardan taklalar atarak geçmeli, yolunuza çıkan çukurlara arabanızın devrilmemesi için mücadele etmeli ve ilerlerken önünüze çıkan altınları toplayarak da en yüksek puanı kazanmaya çalışmalısınız.

Small&Furious

Farklı oyun modlarının yer aldığı yapımda süreli modda oynarken belli yerlere yerleştirilmiş olan kontrol noktalarını geçmelisiniz. Eğer kontrol noktalarına ulaşmakta zorlanıyorsanız o zaman da arabanızın nitrosunu kullanarak hızlandırabilir ve bu sayede de kontrol noktasını kolaylıkla geçebilirsiniz.

7 benzersiz tasarlanmış araba ile 18 sevimli karakterin yer aldığı oyun sizlere eğlenceli olduğu kadar eşsiz bir yarış oyunu deneyimi de yaşatacak.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Small&Furious oyununu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Small&Furious Tanıtım Videosu


PAYLAŞ