Eğlenceli Kuş Uçurma Oyunu: Flappy Bird - Haberler - indir.com

Eğlenceli Kuş Uçurma Oyunu: Flappy Bird

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil platformların popüler oyunlarından birisi olan Flappy Birdtamamen ücretsiz olarak iOS ve Android sistemine sahip cihazlarınıza indirerek oldukça eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz.

İlk bakışta oldukça masum ve eğlenceli gibi görünen oyunu oynarken bunların tam aksine sinirleriniz bozulabilir ve hatta telefonunuzu elinizden fırlatabilirsiniz. Birbirinden sevimli kuş karakterlerini bulabileceğiniz oyunda sevimli kuşu kontrol ederek onun uçmasını sağlayacak ve karşısına çıkan borulara çarpmadan ilerlemesine yardımcı olacaksınız. Ekrana dokunarak kuşun kanat çırpmasını ve daha yükseğe çıkmasını sağlayacağınız oyun bağımlılık yapıcı bir özelliğe sahip olması ile de dikkat çekmektedir.

Flappy Bird indir

Angry Birds ve Super Mario karışımı bir oyun olan Flappy Bird, 8-bit üzerine inşa edilmiş ve adeta oyun severleri bağımlısı yapacak türden olmasının yanı sıra fenomen oyunlara aday bir oyun olarak da karşımıza çıkıyor. 8-bit oyun sektörünün adeta gurur kaynağı olması muhtemel oyunlarından olan Flappy BirdAndroid ve iOS cihazlarınız için sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz gibi Windows Phone versiyonunun da önümüzdeki günlerde yayınlanacağını buradan sizlere aktaralım.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ