Eğlenceli Kule Savunma Oyunu: Toy Rush (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Kule Savunma Oyunu: Toy Rush (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

App Store editörleri tarafından seçilen ve oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olan Toy Rush, oyuncak karakterlerin yer aldığı kule savunma türünde bir mobil oyundur.

Uber Entertainment tarafından geliştirilen oyunda şehrinizi savunmak için mücadele edecek ve bu savunmayı da oyun içerisinde yer alan çeşitli nesneler ile oyuncaklar yardımıyla yapacaksınız.

Birbirinden farklı oyun kartlarının da yer aldığı yapımda, savunma için farklı kategoriler altında yer alan kartlardan da faydalanabilirsiniz. Kartlarda yer alan silahlar arasında; yapışkan sakız tuzaklar, şişe roketatarlar, oyuncak ayılar, robotlar ve köpek balıkları gibi pek çok seçenek yer alıyor.

Toy Rush

Kendi isteğinize göre oyun alanında yerleştirmeler de yapabileceğiniz yapımda düşmanları tutmak için yol, labirent ve kule yerleşimleri çizebilir, saldırı stratejilerinizi belirleyerek patlayıcı bombalar, mermi gök kuşağı ve komik tekneleri silah olarak kullanabilirsiniz.

Sosyal ağ entegrasyonu da bulunan oyunda arkadaşlarınızı davet ederek kendi takımınızı oluşturabilir, farklı stratejiler belirlemek için oyun içi sohbet özelliğini kullanabilir ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kaliteli görselleri ve eğlenceli oyuncak karakterleriyle son derece keyifli bir oynanış vaad eden Toy Rush'ı aşağıdaki bağlantı üzerinden iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Toy Rush Tanıtım Videosu


PAYLAŞ